A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Notícies
Ja us podeu inscriure al nou postgrau en Processament Big data per a Ciències de la Vida
postgrau big data 13.01.2017  -  Des del dia 13 de gener ja us podeu inscriure a aquests nous estudis, que comencen el dia 17 de febrer i compten amb la col·laboració de Fundació i2cat, l’Hospital Sant Joan de Déu, l’IDIAP Jordi Gol, el Consorci Hospitalari Parc Taulí i el Centre de Regulació Genòmica (CRG).

Impulsat i coordinat per l’associació Bioinformatics Barcelona, el postgrau en Procesament Big data per a Ciències de la Vida pretén oferir especialització en un àmbit tant d’actualitat com la gestió de grans quantitats de dades, conegut popularment com Big Data, en el camps de la salut i agroalimentari.

El postgrau es dirigeix als estudiants graduats de titulacions en l’àmbit tecnològic (enginyeria informàtica i similars), les ciències de la salut  (medicina, infermeria, fisioteràpia) i les biociències (biologia, bioinformàtica i similars). Per la seva banda, el títol ofereix sortides professionals com a científic de dades (data cientist), analista de dades (data analyst), dissenyador de sistemes d’explotació de dades i arquitecte en solucions Big Data per a Ciències de la Vida.

El curs comença el proper 17 de febrer, te una durada de 6 mesos i hi ha 25 places disponibles. Consulta tota la informació i inscriu-te al web del postgrau.
 
Anar a Notícies
Arxiu de notícies
Categoria
Des de
Fins a
Paraula clau
Les notícies més destacades i l'agenda de la UAB
Publicació científica de caràcter divulgatiu
Si vols enviar una notícia fes clic i omple el formulari.
Contacta
Si tens algun dubte sobre una notícia o desitges més informació
+ 34 93 581 33 33
Enviar correu
Inici
2018 Universitat Autònoma de Barcelona