A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Notícies Agenda
Arriba el Workshop 2017
Workshop 2017 23.05.2017  -  L'Hotel Campus acull aquesta edició de la trobada anual d'estudiants, alumni i empreses del sector, que tindrà lloc el proper divendres 16 de juny.

A partir de les 10h, representants d'empreses de l'àmbit de la prevenció i la seguretat podran entrar en contacte amb estudiants i alumni de l'Escola per tal d'afavorir el coneixement mutu i explorar possibles formes de col·laboració.

La jornada engegarà amb una conferència, "La responsabilitat del professional de la prevenció i la seguretat", seguida d'una pausa-cafè.
Els ponents de la conferència seran el Dr. Juan Carlos Hortal Ibarra, professor agregat de Dret Penal a la Universitat de Barcelona, que es centrarà en el tema "La responsabilitat penal dels tècnics en prevenció en matèria de siniestralitat laboral", i el Dr. Antoni Pascual Cadena, advocat, que parlarà de “La responsabilitat del professional de la seguretat pública i privada. Anàlisi de la responsabilitat corporativa: Compliance”. Com a moderadora hi participarà la directora de l'Escola, la Dra. Montserrat Iglesias-Lucía i la cloenda, amb el títol "La seguretat emprenedora", anirà a càrrec del Dr. Manuel Ballbé, catedràtic de Dret Administratiu a la UAB.

De 12:30h a 13:45h tindrà lloc l'activitat de networking, per finalitzar amb un aperitiu a les 14h.

Us podeu inscriure al Workshop en aquest formulari.

 
Anar a Notícies
Arxiu de notícies
Categoria
Des de
Fins a
Paraula clau
EPSI
+34 93 581 74 49
Enviar correu
Mapa del web Inici
2018 Universitat Autònoma de Barcelona