Píndoles de Medi Ambient
PindolesMediAmbient 02.02.2018  -  Des de la Facultat de Ciències per mitja de la COAMB pretenem oferir-vos contiguts molt pràctics com són les "Píndoles de medi ambient" continguts que aporten solucions a qüestions que heu d'afrontar en el vostre dia a dia professional.
Des de la Facultat de Ciències per mitja de la COAMB pretenem oferir-vos contiguts molt pràctics com són les "Píndoles de medi ambient" continguts que aporten solucions a qüestions que heu d'afrontar en el vostre dia a dia professional.


En aquest cas, de la mà d’un expert que treballa directament sobre el terreny, aquesta sessió us aportarà els coneixements bàsics, des d’una vessant pràctica, per afrontar amb seguretat la realització d’un estudi d’impacte ambiental:
  • Gestions administratives necessàries
  • Continguts mínims que ha d’incloure l’estudi
  • Criteris per a l’elecció de metodologies en funció del tipus de projecte
  • Exemples pràctics
Aquesta píndola serà d’utilitat per a aquells recent titulats/ades que encara no hagin realitzat estudis d’impacte ambiental així com per a professionals que fa temps que no s’hi han dedicat i volen refrescar conceptes.
L’activitat tindrà lloc el proper dimarts 27 de febrer a la seu del COAMB en horari de 16 a 18 hores. En aquest enllaç pots consultar tota la informació i, si t’interessa, reserva ja la teva plaça!
 
Anar a Notícies
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona