Continguts radiofònics amb so envoltant en dos plans
alumnes fent radio 01.02.2017 El departament  - 

La ràdio de la Universidad Rey Juan Carlos (URJC) ha començat a produir programes utilitzant un sistema multimicrofònic en dos plans inventat pels professors Manuel Sánchez Cid i Juan José Perona, investigador del Grup de Recerca Publiradio i professor del Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual.


L’emissora de la URJC es converteix d’aquesta manera  en la primera ràdio espanyola en difondre continguts de producció pròpia amb so envoltant. Per a la codificació final dels arxius en format ATMOS-Dolby TrueHD (format sense pèrdues), s’ha comptat amb la col·laboració de Best Digital (primera sala DOLBY PREMIER ATMOS de España), i, especialment, amb la del seu director tècnic, Víctor del Castillo, un professional de reconegut prestigi internacional.
 
Els sons difosos es basen en ambients espaials construits amb doble rellotge de 360º (concepte ambisònic  perifònic) . Aquesta iniciativa busca convertir la innovació tencològica en un factor d’utilitat al servei de la comunicació, tot possibilitant noves experiències per al receptor.
 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Notícies de la UAB
Notícies de la UAB
Contacte
Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual
Despatx I0/224
C/ de la Vinya,Edifici I
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
Barcelona


Ubicació google maps

41º 30' 0.34" N
2º 6' 15" E


Xarxes Socials

   
+34 93 581 15 29
d.publicom@uab.cat
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona