La UAB a la tercera edició del Simposi sobre Llibertat de Premsa
Simposi Llibertat de premsa 16.05.2017 Seminaris  - 

La UAB a la tercera edició del Simposi sobre Llibertat de Premsa


La doctoranda del departament de Mitjans, Comunicació i Cultura, Aida Martori, l’estudiant de màster en Mitjans, Comunicació i Cultura, Albert Grivé i l’estudiant del Grau en Periodisme, Carles Hernández, han participat en la tercera edició del Simposi sobre Llibertat de Premsa organitzat pel Col·legi de Periodistes i la Universitat de Lleida.

La investigadora i professora Aida Martori ha moderat un dels tres tallers que s’han realitzat anomenat “Llibertat de premsa: iniciatives i reflexions”. El workshop ha comptat amb l’exposició dels treballs dels dos alumnes del Departament. Albert Grivé ha explicat el seu Treball de Fi de Màster sobre la creació de versions en llengua catalana de tres diaris generalistes digitals d’àmbit estatal durant el procés independentista, i Carles Hernández el seu Treball de Fi de Grau sobre el control parlamentari de la Corporació Catalana dels Mitjans Audiovisuals i les actuals problemàtiques de l’ens públic. Martori també s’ha encarregat d’extreure les conclusions del taller sobre “iniciatives i reflexions”.

El simposi, celebrat els dies 4 i 5 de maig a Lleida, ha comptat amb la col·laboració de professors i estudiants de la Universitat de Lleida, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat Oberta de Catalunya, la Universitat de Valencia i la Universitat Jaume I. També hi han participat professionals del sector com Rober Jiménez, del Consell de la Informació de Catalunya, Alícia Oliver, del Col·legi de Periodistes, José Orihuel, de l’Expansión, Miguel Rico, de El Mundo Deportivo, Ramon Besa, de El País Catalunya o Dogan Tiliç, corresponsal d’EFE a Turquia i del diari turc BirGüini.
 

 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura
Edifici I
Campus de la UAB
08193 Bellaterra (Barcelona)
TEL +34 93 581 13 94
FAX +34 93 581 20 05
d.mitjans@uab.cat
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona