Eva Anduiza ofereix la xerrada "Populisme o populismes?"
Eva Anduiza Perea 16.03.2018  -  Eva Anduiza, catedràtica de ciència política de la UAB i experta en la participació ciutadana a la política, pronunciarà la conferència "Populisme o populismes?" el proper 19 de març, a l'Aula Oberta Bordeta de Barcelona, en un acte organitzat per l'Associació d'Amics de la UAB.
Eva Anduiza, catedràtica de ciència política de la UAB, oferirà la conferència "Populisme o populismes?" el 19 de març, a les 18 h, a l'Aula Oberta Bordeta (C. Constitució, 17. Barcelona). L'acte està organitzat per l'Associació d'Amics de la UAB.

Anduiza, doctorada per l'European University Institute (Florència), ha impartit també docència a les universitats de Múrcia i Salamanca, i a més és directora del Màster en Ciència Política de la UAB. És especialista en la participació de la ciutadania en política i dirigeix el grup de recerca Democràcia, Eleccions i Ciutadania. Va rebre, el 2016, un dels premis ICREA Acadèmia, i el 2015 va ser distingida amb el premi AECPA per l'article "Turning a Blind Eye: Experimental Evidence of Partisan Bias in Attitudes towards Corruption" (Comparative Political Studies).
Més informació
Associació d'Amics de la UAB
 
Anar a Notícies
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona