Xerrada sobre Violencia sexual de género e investigación psicosocial
Xerrada 21.03.2018 Formació  -  El Programa de Doctorat en Persona i Societat en el Món Contemporani organitza la Xerrada amb el títol“Violencia sexual de género e investigación psicosocial", que tindrà lloc el dia 28 de maig de 15.00 a 17.00 h. al Seminari Martín-Baró de la Facultat de Psicologia (B5/018b)

Svenska Arensburg: Psicòloga de la Universitat Diego Portales, Magíster en Psicologia social per la Universitat Autònoma de Barcelona i Doctora Cum laude en Psicologia Social per la mateixa casa d'estudis. Acadèmica departament psicologia i directora acadèmica de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de Xile.

La seva línia d'investigació és en violència de gènere i victimització sexual. La seva última investigació va ser el Projecte postdoctoral (2017) davant l'Institut Gino Germani UBA, Argentina. Titulat: Estudi de narratives sobre violència sexual institucional, des de la mobilització de les dones supervivents. Finançat per fons FPCI - PEII, Vicerrectoría d'investigació i desenvolupament Universitat de Xile. Ha estat Consultoria per ONU Dones Equador (2016) Enfortiment de Resposta Psicosocial amb enfocament de Gènere i basat en la Comunitat a Persones Afectades pel terratrèmol a Equador
 
Anar a Notícies
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona