David Jiménez i Yacine Messaoui, entre els ponents de la MILID Doctoral Summer School 2018
IMG_MILIDPONENCIAS2018 31.05.2018 Divulgació  -   
La MILID Doctoral Summer School d'aquest any busca incentivar el debat sobre l'enteniment global en mitjans de comunicació amb convidats com Yacine Messaoui, director d'estratègia en línia d'Al Jazeera, i David Jiménez, exdirector d'El Mundo. L'Escola d'Estiu, organitzada pel Gabinet de Comunicació i Educació al costat del Departament de Periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), se celebrarà a la Facultat de Ciències de Comunicació de la UAB entre el 9 i el 13 de juliol de 2018.

Els investigadors i doctorands interessats a participar i presentar les seves ponències poden enviar les seves propostes fins al dilluns 4 de juny. La Doctoral Summer School ha dividit el seu programa en quatre jornades. Els doctorands podran presentar els pòsters de les seves investigacions durant els tres primers dies. Dimecres 11 tindrà lloc la presentació de la Global Understanding, que comptarà amb la presència de Tapio Varis, de la Tampere University, Chido Onumah, periodista nigerià, Guy Berger, membre de la UNESCO, i d'Ismail Abdel Ghafar, de la Arab Academy d'Egipte.

Després de la cerimònia d'inauguració, David Jiménez obrirà el dilluns 9 la Doctoral Summer School amb la seva conferència 'El periodisme avui'. A més, el programa inclou dues taules rodones, que es duran a terme el dijous 12. La primera, sota el títol 'Audiovisual i història', comptarà amb la presència d'Esteban Mayoral, de RTVE, Julio Montero, de la UNIR, i de Charo Lacalle, de la UAB. A la tarda, Amparo Moreno, Núria Simelio i Pedro Molina, tots tres de la UAB, participaran en la taula 'Transferència comunicativa i informacional'.

Doctorands procedents d'Itàlia, Suïssa, Portugal, República Dominicana, Equador, Xile, Xina i Espanya ja han confirmat la seva presència a les jornades. Un comitè d'experts comandat per José Manuel Pérez Tornero, director del Gabinet de Comunicació i Educació de la UAB, avaluarà les presentacions.
 
Web de l'MILID Doctoral Summer School: https://doctoralsummerschool.wordpress.com/

Programa de la MILID Doctoral Summer School: https://doctoralsummerschool.wordpress.com/programa-2/

Formulari d'inscripció: https://doctoralsummerschool.wordpress.com/contacto/

 
Anar a Notícies
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona