Els joves d’'Encert a la RÓdio' participen en un taller amb els alumnes del MÓster en Comunicaciˇ i Educaciˇ
IMG_ENCERTRADIO 06.04.2018 Divulgaciˇ  -  Els estudiants van preparar un taller perquè aquest grup de nois amb necessitats especials pogués conèixer de primera mà la màgia del periodisme audiovisualEls estudiants del Màster en Comunicació i Educació de la UAB van exercir d'instructors comunicatius amb els joves participants del projecte 'Encert a la Ràdio'. Els alumnes van preparar un taller perquè aquest grup de nois amb necessitats especials pogués conèixer de primera mà la màgia del periodisme audiovisual.

Durant la trobada, organitzada pel Gabinet de Comunicació i Educació, el grup de joves de 'Encert a la Ràdio' va poder visitar un plató de televisió, coneixent què s'amaga darrere de les càmeres i descobrint com funciona el món de la televisió. A més, els estudiants del Màster van acompanyar els nois a un dels estudis de ràdio de la Facultat de Ciències de la Comunicació, on van improvisar un programa en directe.

El projecte 'Encert a la Ràdio' és una iniciativa de formació en ràdio per a joves amb discapacitat intel·lectual o de desenvolupament, que va ser creada en el marc de l'assignatura "Comunicació, educació i alfabetització mediàtica" que s'imparteix en el grau de Periodisme de la UAB. Els impulsors del projecte, Eugènia Basauli, Gabriel Barba, Sofia Català i Melissa Corredor, treballen amb aquests joves en l'elaboració d'un programa radiofònic a partir de la formació teòrica i pràctica en rutines radiofòniques.

 
Anar a NotÝcies
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona