La nova ediciˇ de la MILID Doctoral Summer School tindrÓ lloc la segona setmana de juliol
IMG_DSS2018 05.04.2018 Divulgaciˇ  -   
La nova edició de la MILID Doctoral Summer School tindrà lloc la segona setmana de juliol, entre dilluns 9 i el divendres 13. Aquest any, l'esdeveniment es complementarà amb dues jornades paral·leles. D'una banda, entre dilluns 9 i el dimecres 11, se celebrarà la trobada 'Noves tendències en recerca' ( 'New trends in research'). I el dijous 12 i el divendres 13, es durà a terme el congrés 'Global Understanding: peace for all'.

L'oferta d'activitats de la MILID (Media and Information Literacy and Intercultural Dialogue) Doctoral Summer School reunirà experts, convidats i estudiants arribats d'arreu del món. S'organitzaran espais de trobada i de treball grupal per al desenvolupament dels projectes de tesi doctoral inscrits en les diferents línies de recerca del Departament de Periodisme.

Per assistir a les conferències magistrals, les taules rodones especialitzades, les reunions de grups de recerca i els workshops, les persones interessades s'han d'inscriure indicant les seves dades personals i un correu electrònic a través del següent formulari.

Enllaç a la web de la MILID Doctoral Summer School: https://doctoralsummerschool.wordpress.com/
Formulario de participació: https://goo.gl/448Vbn

 
Anar a NotÝcies
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona