Aprender en las organizaciones de la era digital
03.04.2018 Divulgació  -  José Luis Muñoz, del Departament de Pedagogia Aplicada, juntament amb Jesús Martínez publiquen un llibre sobre les organitzacions a l'era digital.
Jesús Martínez, del centre d'Estudis Jurídics i de Formació Especialitzada, i José Luis Muñoz, del Departament de Pedagogia Aplicada, han publicat el llibre "Aprender en las organizaciones de la era digital.  Alternativas desde la formación y para la transformación". 

L’obra se centra en l’aprenentatge que les organitzacions promouen en l’entorn complex i canviant de l’era digital. Tanmateix, revisa les tendències emergents amb el propòsit de promoure el desenvolupament professional i organitzacional, camí de les transformacions que poden donar-se. La realitat multifacètica de la formació pren aquí un especial protagonisme i s’aporten elements estratègics per a la millora permanent, el canvi i la innovació. Les inquietuds sobre el paper dels gerents i directius, així com dels departaments de formació, l’aprenentatge informal o les noves propostes metodològiques, entre altres qüestions, s’analitzen com aspectes transcendentals per a comprendre la temàtica. Les directrius que s’aporten són especialment útils per a gerents i directius, responsables i gestors de la formació i els recursos humans, així com per a formadors i altres professionals interessats en el progrés dels aprenentatges tant individuals com col·lectius.

Per a adquirir l'obra, accedeixi a: http://www.editorialuoc.cat/aprender-en-las-organizaciones-de-la-era-digital 
 
Anar a Notícies
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona