Carlos Marqués-Marcet visita la Sala de Cinema de la UAB
Carlos Marqués-Marcet visita la Sala de Cinema de la UAB 13.04.2018 El departament  -  El realitzador participarà en un col·loqui amb els professors del Departament Elisabet Cabeza i Ludovico Longhi


Dimarts 17 d’abril a les 10 h es projectarà la pel·lícula Tierra Firme (Anchor and Hope, 2017) del director Carlos Marqués-Marcet a la Sala de Cinema de la UAB. Seguidament hi haurà un col·loqui amb el director i els professors del Departament Elisabet Cabeza i Ludovico Longhi.

El film tracta sobre l’Eva, de 38 anys, que tem que el seu rellotge biològic estigui a punt de parar-se per sempre més. Tot i això, la seva xicota Kat no vol un fill, perquè creu que alteraria la vida que tenen en un vaixell als canals de Londres. La situació canvia quan en Roger arriba de visita des de Barcelona. On abans hi veia el millor amic de la seva parella, l’Eva hi veurà un donant potencial. La Kat se sorprèn de saber que a ell l’atrau la idea de ser pare, i aviat veurà que haurà d’acceptar el desig d’Eva per por que la relació s’espatlli. El film ha estat part de la Secció Oficial del Festival de Sevilla, va rebre la nominació de Millor Comèdia als Premis Feroz i va guanyar els Premis Gaudí com a Millor Comèdia en Llengua No Catalana i Millor Actor per David Verdaguer. 

Carlos Marqués-Marcet (Barcelona 1983) és director i editor. És especialment conegut per The Yellow Ribbon (2012) i 10.000 km (2014), on ja va treballar amb David Verdaguer i Natalia Tena. Aquesta, va ser nominada als Premis del Cine Europeo com a European Discovery – Millor Òpera Prima. També va rebre tres nominacions als Premis Goya, i va guanyar com a Millor Director Novell. Al Festival de Málaga va rebre 5 premis, entre ells el de Millor Pel·lícula, Director i Actriu. Al festival SXSW d’Austin va rebre els premis de Millor Actor i Millor Actriu i als Platino va ser nominada com a Millor Opera Prima. Finalment, va guanyar 5 Premis Gaudí, incloent Millor Pel·lícula en Llengua No Catalana. 

 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat
Edifici I. Campus de la UAB. 08193 Bellaterra - Spain - N41º29.952' - E2º06.277'
+34 93 581 15 88 / 30 29
d.com.audiovisual@uab.cat
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona