Carles Viñas i Francesc Escribano responen a les preguntes dels alumnes sobre dret audiovisual
Xavier Viñas i Francesc Escribano responen a les preguntes dels alumnes sobre dret audiovisual 21.03.2018 El departament  -  El passat 21 de març a l’Aula Magna


El passat dimecres 21 de març va tenir lloc una xerrada a l’Aula Magna de la Facultat on hi van participar Francesc Escribano, professor del Departament i director de Minoria Absoluta, i Carles Viñas, advocat especialista en dret audiovisual. L’acte va ser moderat pel professor del Departament  Josep Maria Martí, i va comptar amb la presencia dels alumnes de 2n i 3r curs del Grau de Comunicació Audiovisual.

La conversa es va centrar en donar resposta a les qüestions plantejades previament pels alumnes, fent un repàs dels principals conceptes relacionats amb el dret audiovisual com són la llibertat d’expressió i els seus límits, el dret a l’honor, a la intimitat i a la pròpia imatge i la gestió dels drets d’autor.

Com a conclusió es van assenyalar algunes de les claus a tenir en compte a l’hora de dur a terme una producció audiovisual en materia de drets. És important saber que no es poden reclamar drets sobre una idea fins que aquesta no es comença a materialitzar com a obra, i que en cada pas del procés de producció s’entra en contacte amb drets d’altres persones que s’han de respectar.
 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat
Edifici I. Campus de la UAB. 08193 Bellaterra - Spain - N41º29.952' - E2º06.277'
+34 93 581 15 88 / 30 29
d.com.audiovisual@uab.cat
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona