Inauguració del Màster en Comunicació i Màrqueting Digital
24.10.2017 El departament  - 

Coordinat pels professors del Departament Emili Prado i Òscar Coromina


El passat 21 d’octubre va tenir lloc la a la Casa de Convalescència la inauguració del Màster en Comunicació i Màrqueting Digital, que coordinen els professors del Departament Emili Prado i Òscar Coromina. A l’acte va donar una conferència Miquel Barceló, Doctor en Informàtica, Enginyer Aeronàutic i Diplomat en Energia nuclear, a més d'escriptor de ciència-ficció, traductor i hacker. Barceló va parlar sobre com la ciència-ficció va modelar la visió del que després ha estat Internet, i de la seva anticipació a fenòmens actuals com el Big Data i la intel·ligència artificial.

En la ràpida evolució digital, la comunicació online ha sortit dels límits de la web cap a noves plataformes i suports. Les empreses demanden professionals actualitzats capaços de respondre a aquests nous reptes. El Màster en Comunicació i Màrqueting Digital, proporciona una completa visió per liderar un projecte digital i dominar totes les seves disciplines com llenguatge i negoci web, e-màrqueting i tecnologia.

El màster ofereix una formació integrada, exigent i pràctica per descobrir nous camins professionals i entendre les oportunitats de negoci online cada cop més dinàmiques.

 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat
Edifici I. Campus de la UAB. 08193 Bellaterra - Spain - N41º29.952' - E2º06.277'
+34 93 581 15 88 / 30 29
d.com.audiovisual@uab.cat
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona