El Departament participa en el Miniput, 23ª Mostra de TV de Qualitat
16.10.2017 El departament  -  Obertes les inscripcions gratuïtes per l’esdeveniment, que se celebrarà el 25 de novembre

El MINIPUT és l'única mostra de televisió de qualitat de l'Estat. La 23a edició se celebrarà el dissabte 25 de novembre de 2017 de 10.00 a 21.00h al TEATRE del CCCB (c/ Montalegre 5, 08001 Barcelona).

La inscripció al MINIPUT és gratuïta i es pot fer a través de l’enllaç http://www.miniput.cat/inscripcions

BUSCANT ALTRES FORMES DE FER TELEVISIÓ 

El MINIPUT posa a l’abast de tots els professionals, estudiants, professors, investigadors i interessats en la televisió un model de televisió de qualitat viu, i ho fa mostrant, d’una banda, programes arriscats, innovadors i de servei públic de les televisions d’arreu del món amb una selecció del millor que s’ha pogut veure en l’última edició de l’INPUT (International Public Television Screening Conference); i oferint, d’altra banda, un tast dels programes o temes més destacats de l'actualitat televisiva. Aquest any tindrem dues sessions especials, una dedicada a la nova televisió valenciana i una altra a la reinvenció dels docu-drames. També tindrem una sessió interactiva, una altra dedicada al crossmedia i molts formats interessants de les televisions públiques d'arreu del món.
 
El MINIPUT està co-organitzat per TV3, betevé, el CCCB, la UPF, la UAB, la URL-Blanquerna, el Tecnocampus Mataró i compta amb la col·laboració de la UdG, URV i la UdL, així com de Catalunya Film Festivals.
 
Consulta la programació: https://issuu.com/miniput/docs/miniput-2017-digital-cat

 
 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat
Edifici I. Campus de la UAB. 08193 Bellaterra - Spain - N41º29.952' - E2º06.277'
+34 93 581 15 88 / 30 29
d.com.audiovisual@uab.cat
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona