Millor tesi doctoral
Tesi David Vazquez 22.10.2015 Tesis  -  La Societat ITSS (Intelligent Transportation Systems Society) ha guardonat la tesi doctoral del Dr. David Vazquez “Domain Adaptation of Virtual and Reial Worlds for Pedestrian Detection” amb el Premi a la Millor Tesi Doctoral en Sistemes Intel·ligents de Transport d’Espanya.

La Societat ITSS (Intelligent Transportation Systems Society) ha guardonat la tesi doctoral del Dr. David Vazquez “Domain Adaptation of Virtual and Reial Worlds for Pedestrian Detection” amb el Premi a la Millor Tesi Doctoral en Sistemes Intel·ligents de Transport d’Espanya.

El Premi ve acompanyat d’una retribució de 600 euros i un diploma acreditatiu. El lliurament del premi es realitzarà en el marc de l’acte celebrat el dia 26 de Novembre a les 18:00 al Saló d’Actes de l‘Escola Politècnica  de la Universitat d’Alcalá, situat al Campus Universitari de la Universitat d’Alcalá. Com a guanyador del premi, el Dr. Vazquez haurà de realitzar una breu presentació de la sevaTesi, d’uns 10 minuts de durada.

Investigador de contacte David Vazquez
 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Departament de Ciències de la Computació
Edifici Q - Campus UAB
Universitat Autònoma de Barcelona
08193 Bellaterra (Barcelona)
Catalonia (Spain)
TEL +34 93 581 30 15
FAX +34 93 581 47 40
d.ciencies.computacio@uab.cat
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona