Un total de 67 alumnes de segon de Batxillerat participen a l'Olimpíada Clàssica
Olimpiada Clàssica 2018 17.04.2018 Estudiar  -  Els premis inclouen una matrícula gratuïta al primer curs del Grau,150€ i llibres.
La quarta edició de l’Olimpíada Clàssica aplega 67 estudiants de segon de Batxillerat. D'aquests, tots han fet la prova de llatí i 26 la de grec. En totes dues proves els participants han hagut de traduir un text breu i respondre 25 preguntes. S’hi han inclòs qüestions de morfologia i sintaxi, de lèxic i etimologia grega o llatina, de vocabulari català i castellà, de literatura, i de civilització grega o romana i la seva pervivència en la cultura occidental.

Els participants podran obtenir com a premi una matrícula gratuïta per al primer curs del nou grau de Ciències de l’Antiguitat o al grau d’Estudis d’Anglès i de Clàssiques, per a l’estudiant que obtingui el millor resultat, i també es concedirà un premi de 150€ al primer de cada modalitat (grec/llatí), un lot de llibres als segons de cada modalitat (grec / llatí) i un diploma als tres primers de cada modalitat.

L'Olimpíada Clàssica, destinada als estudiants de segon de batxillerat de Catalunya, està organitzada pel grau de Ciències de l’Antiguitat de la Universitat Autònoma de Barcelona, en col·laboració amb l’ICE de la UAB.

Consulta les fotografies de la jornada aquí.
 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Departament de Ciències de l'Antiguitat i de l'Edat Mitjana
Edifici B Facultat de Filosofia i Lletres 08193 Bellaterra (Barcelona)
+34 93.581.23.84
d.c.antiguitat@uab.cat
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona