Premiat un llibre sobre dret civil on participen Judith Solé i M.C. Gete-Alonso
Premiat un llibre sobre dret civil on participen Judith Solé i M.C. Gete-Alonso 10.07.2017  -  La Fundació Congrés de Cultura Catalana atorga el Premi Miquel Casals Colldecarrera a llibres destacats de l'àmbit del dret privat. Judith Solé i María del Carmen Gete-Alonso, professores de la UAB, han participat en l'obra guardonada enguany, que tracta sobre el Codi Civil català.
L'obra Codi Civil de Catalunya, jurisprudència sistematitzada (Tirant lo Blanch), en què han participat les professores Judith Solé com a coordinadora i María del Carmen Gete-Alonso com a coautora, ha estat guardonada amb el XIIè Premi Miquel Casals Colldecarrera, que atorga la Fundació Congrés de Cultura Catalana a treballs de recerca en l'àmbit del dret privat. Gete-Alonso i Solé són totes dues professores del Departament de Dret Privat de la UAB.

El jurat ha decidit atorgar aquesta distinció a l'obra per "la seva capacitat divulgadora del dret privat de Catalunya, atès que el posa a l'abast de tots els operadors jurídics: advocats, jutges, notaris, etc., gràcies a la relació que conté de les normes del Codi Civil de Catalunya i la jurisprudència més rellevant dels tribunals sobre les mateixes, mitjançant la tria acurada d'aquelles més essencials". El premi va ser lliurat en un acte que va tenir lloc a la seu de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona.

A més de Solé i Gete-Alonso, el llibre recull textos dels professors Esteve Bosch, Pedro del Pozo i Cristina Villó (Universitat Rovira i Virgili), de la magistrada degana dels Jutjats unipersonals de Barcelona, Mercedes Caso, de la magistrada de l'Audiència Provincial de Barcelona Dolors Viñas i de l'advocat i doctor en dret Francisco M. Echevarría.
 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Actualitat UAB
Les notícies més destacades i l'agenda de la UAB
UAB Divulga
Revista de divulgació científica de l'Autònoma
Departament de Dret Privat
Carrer de la Vall Moronta
Edifici B
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
TEL +34 93 581 21 45
FAX +34 93 581 22 21
d.dret.privat@uab.cat
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona