A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Notícies Agenda
Programa ODISSEU
08.03.2018  -  Des de les Facultats de Ciències i Biociències us informem que el Servei d’Ocupabilitat de la UAB participa en la gestió del programa ODISSEU, liderat per la Direcció General de Desenvolupament Rural i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de diverses entitats, realitzant la publicació de les ofertes vigents, el procés de selecció dels candidats i la posterior gestió dels convenis. Aquest programa pretén promoure i facilitar el retorn i la inserció laboral de joves a les zones rurals.

El Programa té com a principal objectiu incentivar, mitjançant una contraprestació econòmica, l’estada de joves universitaris en pràctiques en empreses situades en territoris rurals, fomentant al mateix temps la competitivitat empresarial i promovent el retorn i l’establiment de joves als territoris rurals.


Es realitzen convocatòries per fer pràctiques en empresa amb un ajut econòmic mínim de 5 euros/hora, dels quals com a mínim la meitat són cofinançats per l’empresa.

Consulteu aquí:


Tota la informació en aquest enllaç.

 
Anar a Notícies
Arxiu de notícies
Categoria
Des de
Fins a
Paraula clau
Contacta
Si tens algun dubte sobre una notícia o desitges més informació
+ 34 93 581 14 67
Enviar correu
Inici Mapa del Web
2018 Universitat Autònoma de Barcelona