A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Notícies Agenda
Arrenca una nova edició dels Dissabtes de les Matemàtiques a la Facultat de Ciències
Edifici de la Facultat de Ciències i de la Facultat de Biociències 19.02.2018  -  Un any més, el Departament de Matemàtiques organitza el cicle de xerrades divulgatives Dissabtes de les Matemàtiques, que tindran lloc del 3 de març al 14 d'abril. El primer dissabte, a més, serà una doble sessió conjunta amb els participants dels Dissabtes de la Física.
La Facultat de Ciències organitza una nova edició dels Dissabtes de les Matemàtiques, xerrades divulgatives per a estudiants de batxillerat. El 3 de març, tindrà lloc la primera sessió d'aquest cicle i la darrera dels Dissabtes de la Física.

Les xerrades estan obertes també al professorat i a totes les persones interessades en descubrir els secrets de les matemàtiques. Cada dissabte, professors de la UAB parlaran de temes com ara l'emmagatzematge de fotos a les càmeres digitals, les simetries dels objectes, la manera de determinar la dosi de radiació que ha rebut una persona o com predir la població d'un país d'aquí a deu anys.

A totes les sessions, que es desenvoluparan a la sala d'actes de les facultats de Ciències i de Biociències, es realitzarà una conferència que començarà a les 10 h. A les 11 h, hi haurà un descans amb un petit refrigeri i, a les 11,30 h, començarà un taller relacionat amb el tema escollit per a cadascuna de les conferències.

El dia 3, la doble sessió conjunta entre els Dissabtes de la Física i els de les Matemàtiques començarà a les 10 h amb la xerrada de Pere Puig, professor del Departament de Matemàtiques, que parlarà de mètodes matemàtics en bio-dosimetria per mesurar radiació. I, a les 11,30 h, serà el torn de Neus Sabaté, investigadora del Centre Nacional de Microelectrònica, que oferirà la ponència "Bateries i piles de combustible de paper: l'energia neta del futur".
Més informació
Dissabtes de les Matemàtiques
 
Anar a Notícies
Arxiu de notícies
Categoria
Des de
Fins a
Paraula clau
Contacta
Si tens algun dubte sobre una notícia o desitges més informació
+ 34 93 581 14 67
Enviar correu
Inici Mapa del Web
2018 Universitat Autònoma de Barcelona