A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Notícies Agenda
Dia de les Ciències Ambientals UAB 2013. Apunta't a l'ecodinar!
Jornada
07.09.2013 Estudiar  -  El proper divendres 11 d'octubre se celebrarà el Dia de les Ciències Ambientals UAB 2013.

Es tracta d'una jornada festiva i informativa on es parlarà sobre la implementació del nou grau, on hi haurà presentacions d'àmbit científic i social, un ecodinar, cinema i on es crearà un espai de relació entre estudiants, professors i investigadors.El programa d'activitats del Dia de les Ciències Ambientals

9.00h Presentació de la diada i del curs 2013-14 de la titulació de Ciències Ambientals UAB. Jordi Garcia i Joan Rieradevall, coordinadors de la titulació.

9.30h Les Ciències Ambientals: present i futur a la UAB. Jordi Bartroli, degà de la Facultat de Ciències.

9.45h Les Ciències Ambientals i les Reserves de la Biosfera: present i futur.
- Marti Boada, professor i investigador UAB: El paper dels espais protegits. El cas de la reserves de la Biosfera del programa MAB de la UNESCO.
- Sergi Marí, director OBSAM- IME: Què han estat aquests 20 anys de Reserva de la Biosfera a Menorca?
- Neus Miró, codirectora candidatura reserva Biosfera de les Terres de l'Ebre: El procés de creació d'una Reserva de la Biosfera. El cas de les Terres de l'Ebre.

12.00h Benvinguda i presentació dels col·lectius: Associació Catalana de Ciències Ambientals (ACCA), Col·legi d'Ambientolegs de Catalunya (COAMB), Ambient Crític (Col·lectiu d'estudiants de CCAA UAB) i Skamot Verd (Grup ecologista de la Facultat de Biologia UB).

12.20h Col·loqui sobre la relació estudiants-ambientòlegs. Participen: ACCA, COAMB, Ambient Crític i Skamot Verd. Podran participar els estudiants i professors del públic assistent. Modera: Marc Parés, professor lector de Geografia de la UAB.

13.00h Ecodinar al Campus*, a la zona de gespa situada entre les facultats de Ciències i Lletres, organitzat per als estudiants de 4t curs.
Inscripció prèvia (més informació al final d'aquesta notícia)

15.00h El millor cinema ambiental: Silent Snow - The Invisible Poisoning of the Arctic, dirigida per Jan van den Berg i Pipaluk Knudsen-Ostermann. Holanda, 2011. La pel·lícula narra l'efecte dels contaminants persistents sobre els ecosistemes i la població de l'àrtic i dels sistemes globals. Guanyadora ex-aequo del premi al millor documental del Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient (FICMA). A partir de les 16.40h, debat sobre la pel·lícula, amb el Doctor Joan Grimalt (per confirmar, ACCA, COAMB, Ambient Crític i Skamot Verd).

17.00h Cloenda de la jornada.

Lloc: Sala d’Actes Facultat de Ciències
Organitzen: Equip de coordinació de Ciències Ambientals, Facultat de Ciències, estudiants de 4t curs, Ambient Crític i ACCA.*Inscripcions i assistència a l'ECOdinar
L'ecodinar es farà a la gespa entre les facultats de Ciències i Socials. Hi haurà menú ecològic apte per a vegetarians i ja hi haurà a la venda les noves samarretes realitzades pels alumnes de quart. S'agrairia als assistents que portessin els seus coberts i plats de casa per estalviar impactes.

Inscripció obligatòria per l'ECOdinar i recomanable per a la resta d'activitats: omplir aquest FORMULARI.

Més informació:
ecodinar.ccaa@gmail.com
 
Anar a Notícies
Arxiu de notícies
Categoria
Des de
Fins a
Paraula clau
Contacta
Si tens algun dubte sobre una notícia o desitges més informació
+ 34 93 581 14 67
Enviar correu
Inici Mapa del Web
2018 Universitat Autònoma de Barcelona