A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Notícies Agenda
Signatura digital d'actes de qualificació de juny i setembre
28.05.2013 Estudiar  -  El professorat dels centres docents propis de la UAB pot  signar telemàticament, mitjançant una signatura digital i l'aplicació Sigm@-CDS,  les seves actes de qualificació de juny i setembre.

Aquesta signatura digital es pot fer amb el certificat idCAT o, per primera vegada aquesta convocatòria, amb el DNI electrònic.
 
Si es vol obtenir l'idCAT cal fer la sol·licitud mitjançant el formulari que es troba al peu d'aquesta notícia i esperar a rebre un avís per correu electrònic.
Posteriorment, cal passar a recollir el certificat, amb l'original i amb una fotocòpia del DNI, pel Registre General ubicat a l'edifici del Rectorat.

Si  es vol obtenir el DNI electrònic cal posar-se en contacte amb una de les oficines d'expedició d'aquest document.

Un cop es disposa d'un d'aquests certificats, és molt important fer la instal·lació i configuració del programari necessari per la signatura digital de les actes.
Per ajudar en aquesta tasca es pot consultar el web d'Administració electrònica, apartat "L'idCAT> Com es fa servir" o l'apartat ”DNI-e i FNMT> DNI-e”.

També es pot contactar amb el Centre d'Assistència i Suport (CAS), a l'extensió de telèfon 2100 o mitjançant l'adreça de correu cas@uab.cat.

L'idCAT i el DNI-e són certificats que, a més de la signatura d'actes, es poden utilitzar (personalment o professionalment) en molts altres procediments telemàtics que diferents administracions públiques posen a l'abast dels usuaris (declaració d'hisenda, presentació de projectes de recerca, tràmits d'ajuntaments...).
 

Més informació
- Formulari de sol·licitud de l'idCAT
Imprimir
Anar a Notícies
Arxiu de notícies
Categoria
Des de
Fins a
Paraula clau
Contacta
Si tens algun dubte sobre una notícia o desitges més informació
+ 34 93 581 14 67
Enviar correu
Inici Mapa del Web
2014 Universitat Autònoma de Barcelona