A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Notícies
Quirónsalud i la UAB signen un conveni de col·laboració
20.10.2017  -  Les dues entitats han signat un conveni de col·laboració per promoure les relacions de caràcter acadèmic i de recerca, especialment en les àrees de Medicina Interna, Ginecologia i Obstetrícia, Oncologia Mèdica i Hematologia Clínica, Cirurgia General i Digestiva, i Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica.
El conveni, que tindrà una durada de quatre anys amb possibilitat de pròrroga, estableix que totes dues institucions col·laboraran en el desenvolupament de programes de màsters propis, diplomes de postgrau i cursos d’especialització, i també en la formació en pràctiques dels estudis de Ciències de la Salut que imparteix la UAB, especialment en les àrees de Medicina Interna, Ginecologia i Obstetrícia, Oncologia Mèdica i Hematologia Clínica, Cirurgia General i Digestiva, i Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica. Es tracta d’àrees en les que l’Hospital està reconegut per l’excel·lència del treball i la recerca que s’hi practica. En el futur hi ha previst que aquest conveni es pugui ampliar a d’altres especialitats medicoquirúrgiques de l’Hospital.

A més, gràcies a aquest acord de col·laboració, totes dues institucions cerquen fomentar el debat i l’intercanvi de coneixement i col·laborar en el desenvolupament de màsters propis, diplomes de postgrau i cursos d’especialització que augmentin l’oferta formativa disponible a la UAB.

Per al gerent territorial d’hospitals privats del Grup Quirónsalud a Catalunya i gerent de l’Hospital Quirónsalud Barcelona, Germán Barraqueta, “es tracta d’un conveni molt important per a l’hospital perquè creiem que la docència és un dels eixos essencials dels nostres hospitals, juntament amb l’assistència de qualitat i l’aposta per la recerca. Per aquest motiu crec que la possibilitat de poder acollir estudiants en pràctiques de diferents especialitats i oferir màsters propis i diplomes de postgrau és un valor essencial que podem aportar a través de l’excel·lència i l’experiència dels nostres professionals”.

Per al delegat de la Rectora de la UAB per a les Relacions amb les institucions sanitàries, Manuel Armengol, "la UAB valora molt positivament aquest nou conveni signat amb el Grup Quirónsalud, que amplia la col·laboració existent amb l'Hospital Universitari Dexeus, en el marc de la voluntat de la universitat d'establir sinergies amb institucions sanitàries de prestigi en matèria acadèmica, docent i d'investigació. El seu objectiu és el de promoure les relacions fomentant el debat i l'intercanvi d'experiències, col·laborant en el desenvolupament de màsters propis, diplomes de postgrau i cursos d'especialització. També inclou la possibilitat de col·laboració en les pràctiques clíniques dels estudis en Ciències de la Salut impartits per la UAB".

Un centre de referència

L’Hospital Quirónsalud Barcelona, situat en una zona emblemàtica i ben comunicada de la ciutat, en les confluències del Passeig de Sant Gervasi, l’Avinguda República Argentina i la Ronda de Dalt, és un centre amb prop de setanta anys d’experiència que s’ha convertit en el referent de la sanitat privada al sud d’Europa.

El centre, que compta amb gairebé dues-centes habitacions, reuneix l’experiència i el prestigi dels seus professionals i aposta per la incorporació de totes les innovacions tecnològiques, fet que el converteix en un dels centres més moderns i ben adaptats a les necessitats assistencials del segle XXI, i tot això pensant a millorar la qualitat de l’assistència que es presta als pacients.

Així, l’hospital disposa de quiròfans intel·ligents, sala de cirurgia vascular i hemodinàmica cardíaca, robot Da Vinci, acceleradors lineals, escàner d’última generació, mamògraf digital, làser Excimer en oftalmologia, laboratori de reproducció assistida, servei d’urgències de 24 hores, UCI d’adults i UCI neonatal, i hospital de dia oncològic i quirúrgic.

Sobre Quirónsalud

Quirónsalud és el grup hospitalari més important d’Espanya i el tercer d’Europa. Està present a 13 comunitats autònomes, compta amb la tecnologia més avançada i disposa d’una oferta superior a 6.200 llits en més de 80 centres, com la Fundació Jiménez Díaz (FJD), Ruber, Hospital La Luz, Teknon, Dexeus, Policlínica de Guipúscoa, etc., així com amb un gran equip de professionals altament especialitzats i de prestigi internacional.

Treballa en la promoció de la docència (set dels nostres hospitals són universitaris) i la investigació medicocientífica (compta amb l’Institut d’Investigació Sanitària de la FJD, únic centre investigador privat acreditat per la Secretaria d’Estat d’Investigació, Desenvolupament i Innovació).

Així mateix, el servei assistencial està organitzat en unitats i xarxes transversals que permeten optimitzar l’experiència acumulada en els diversos centres, i la translació clínica de les recerques. Actualment, Quirónsalud està desenvolupant més de 1.600 projectes de recerca a tot Espanya i molts dels seus centres duen a terme en aquest àmbit una feina puntera, i són pioners en diverses especialitats com cardiologia, endocrinologia, ginecologia, neurologia i oncologia, entre altres.
 
Anar a Notícies
Arxiu de notícies
Categoria
Des de
Fins a
Paraula clau
Contacta
Si tens algun dubte sobre una notícia o desitges més informació
+ 34 93 581 19 02
Enviar correu
Inici Mapa del Web Contactar Sobre el Web
2018 Universitat Autònoma de Barcelona