A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Notícies
La UAB publica un nou web sobre els serveis de reprografia del campus
10.07.2017  -  Un nou web ofereix informació sobre els serveis de reprografia disponibles a la UAB i inclou instruccions per al personal (PAS i PDI) i per a estudiants. El nou portal s'adapta a tots els dispositius mòbils.
El nou web facilita les instruccions del sistema d’impressió que es va posar en marxa el curs 2016-2017 i que permet imprimir documents, escanejar o imprimir en color. Aquest sistema d’autoservei és el més econòmic i s’adreça exclusivament a tot el personal de la UAB (PAS i PDI) i també a estudiants.

La principal novetat és que es pot imprimir des de qualsevol dispositiu connectat al domini UAB (ordinador, portàtil, tableta, mòbil, etc.) i els treballs enviats es poden recollir a qualsevol dels 30 equips distribuïts pel campus. També es poden realitzar impressions des d’ordinadors no connectats al domini UAB.

D’altra banda, els centres de serveis assistits situats a algunes facultats i a la plaça Cívica ofereixen altres serveis com enquadernacions o impressions en gran format per a tots els col·lectius, independentment de si tenen vinculació o no amb la UAB.

Més informació.
 
Anar a Notícies
Arxiu de notícies
Categoria
Des de
Fins a
Paraula clau
Contacta
Si tens algun dubte sobre una notícia o desitges més informació
+ 34 93 581 19 02
Enviar correu
Inici Mapa del Web Contactar Sobre el Web
2018 Universitat Autònoma de Barcelona