A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Notícies
Oberta la convocatòria d’ajuts a la creació i producció de MOOC
Estudiants 26.05.2017  -  La convocatòria, a la que hi poden participar el professorat i el PAS de la UAB, té per objectiu incentivar la formació de postgrau i contínua. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dia 9 de juny.
L’Escola de Postgrau de la UAB, amb l’objectiu d’incentivar la formació de postgrau i contínua, ha obert una nova convocatòria d’ajuts a la creació i producció de cursos MOOC (cursos en línia massius i oberts a tothom) en la plataforma COURSERA.

La UAB destinarà un màxim de 50.000€ per a l’any 2017 i no superarà mai el 75% del cost total del MOOC. Els ajuts inclouen el suport tècnic i l’assessoria de projectes, així com una part de les despeses de producció i distribució del curs.

La convocatòria va dirigida al professorat, grups de professorat i al PAS. També poden presentar-se projectes en nom de les facultats, escola, departaments, instituts o serveis, així com de l’Escola de Postgrau de la UAB. Aquests grups poden establir col·laboracions amb entitats externes a la UAB. Les entitats externes a la UAB que siguin avalades per un grup de recerca, Escola de Postgrau, escola, facultats, departaments, instituts o serveis de la UAB també poden presentar projectes.

La resolució de la convocatòria es farà pública entre els mesos de juny i juliol de 2017 per part de la Comissió de MOOC, segons els criteris publicats en el text de la convocatòria.

L’obtenció de l’ajut requerirà la signatura entre l’Escola de Postgrau i el beneficiari, a més d’un contracte detallat que establirà un calendari i un estàndard de qualitat de la producció, així com un sistema de seguiment del projecte que es donarà a conèixer.

Les sol·licituds s’hauran de presentar, amb el següent formulari, fins el 9 de juny al Registre General de la UAB.

Les persones interessades poden contactar amb la Comissió de MOOC en el correu electrònic: mooc@uab.cat.

Més informació
 
Anar a Notícies
Arxiu de notícies
Categoria
Des de
Fins a
Paraula clau
Contacta
Si tens algun dubte sobre una notícia o desitges més informació
+ 34 93 581 19 02
Enviar correu
Inici Mapa del Web Contactar Sobre el Web
2018 Universitat Autònoma de Barcelona