Viu a la UAB

Les línies de finançament del CDTI per a empreses

El Parc de Recerca UAB organitza el proper dimecres 24 de maig una jornada informativa sobre les seves línies de finançament i les convocatòries que ofereix el Centre per al Desenvolupament Tecnològic i Industrial (CDTI) a empreses que volen tirar endavant projectes innovadors.

04/05/2017

La jornada anirà a càrrec de Beatriz Torralba, del Departament de Salut, Bioeconomia, Clima i Recursos Naturals de la Direcció de Promoció i Cooperació del CDTI, que especificarà els detalls i condicions per sol·licitar els ajuts a projectes d'R+D+I empresarials. El CDTI és una entitat pública empresarial, dependent del Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat, que promou la innovació i el desenvolupament tecnològic de les empreses espanyoles. És l'entitat que canalitza les sol·licituds de finançament i suport als projectes d'R+D+I d'empreses espanyoles en els àmbits estatal i internacional.

Entre d'altres ajuts, Torralba explicarà la convocatòria CIEN, que finança grans projectes de recerca industrial i de desenvolupament experimental, desenvolupats en col·laboració efectiva per agrupacions empresarials; els ajuts NEOTEC, que donen suport a la creació i consolidació de noves empreses de base tecnològica, i INNOGLOBAL, per impulsar la cooperació tecnològica internacional de les empreses.

Al final de la jornada, les empreses interessades podran gaudir d'una reunió individualitzada amb la tècnica del CDTI, que els assessoraràsobre la viabilitat i encaix en els diferents programes de finançament. Per mantenir aquestes reunions cal sol·licitar-les prèviament en el formulari d'inscripció de la jornada.