Viu a la UAB

El Sónar+D aglutina creativitat, tecnologia i transformació digital

En el marc d'una col·laboració entre el Parc de Recerca UAB i el Sónar+D per promoure la innovació i la tecnologia en les indústries creatives, el Sònar ofereix a investigadors i empreses de la comunitat del PRUAB 25 acreditacions professionals amb un 35% de descompte amb accés complet VIP a totes les activitats de Sónar+D i a tots els concerts de l'edició del 2017.

28/02/2017

Sónar+D és un congrés internacional que aglutina un conjunt d'activitats amb un eix comú: la relació entre creativitat i tecnologia i la transformació digital de les industries culturals que això comporta.

Se celebra a la Fira Montjuïc de Barcelona del 14 al 17 de juny de 2017, en paral·lel a Sónar de Dia, i reuneix a experts de tot el món (tecnòlegs, emprenedors, artistes, empreses i investigadors) per presentar i projectar les iniciatives i eines que donaran forma a les futures experiències creatives en els àmbits de la música, la imatge, els continguts interactius i les plataformes transmèdia.

Gràcies a un acord de col·laboració entre el Sónar+D i el Parc de Recerca UAB per promoure oportunitats de networking professional i de coneixement entre comunitats relacionades amb la música, la tecnologia i les indústries creatives, 25 investigadors o empreses de la comunitat del PRUAB poden gaudir d’una acreditació professional per 200 euros (preu final 310 €) amb accés complet VIP a totes les activitats de Sónar +D i a tots els concerts de l'edició 2017.

Aquesta acreditació ofereix l'oportunitat d'assistir al congrés de cultura i innovació més experimental d'Europa, on es donaran a conèixer projectes i activitats que estan dissenyant el futur, a més de generar oportunitats de networking professional, i conèixer a professionals clau de l'ecosistema creatiu.

Els interessats poden demanar l'acreditació a promotions@sonar.es abans del 31 de març de 2017, mencionant "Parc de Recerca UAB" a l'assumpte del correu electrònic. Les acreditacions seran assignades per ordre de sol·licitud.
 

Més Informació Web del Sonar+D