Viu a la UAB

Devicare rep un préstec participatiu de l'Institut Catalŕ de Finances

L'entitat financera pública ha concedit 133.000 euros a l'empresa de tecnologia mèdica, ubicada al Parc de Recerca UAB. La inversió anirà destinada a consolidar la comercialització a l'Estat espanyol dels productes mèdics de Devicare per a l'autocontrol domiciliari de pacients crònics.

06/09/2017

L'Institut Català de les Finances (ICF), en col·laboració d'ACCIÓ, ha concedit a Devicare un préstec participatiu de 133.000 euros dins el programa d'Emprenedoria Corporativa per acompanyar a Peroxfarma en la seva inversió a Devicare. Les starts-ups escollides reben crèdits participatius, d'entre 50.000 i 200.000 euros i amb condicions preferents de garanties, destinats a consolidar el seu pla de negoci.

Devicare destinarà la inversió a consolidar la comercialització a l'Estat espanyol dels seus productes mèdics per a l'autocontrol domiciliari de pacients crònics sota el concepte de futur Remote Patient Monitoring (RPM). Actualment, els dos productes que té al mercat són Lit-Control®, first-in-class per a la prevenció i control de malalties urològiques recurrents mitjançant el pH urinari, i Tao-Contro l®, per ajudar a controlar els nivells d'INR als pacients que prenen anticoagulants orals (Sintrom i similiars).

"Aquesta inversió mostra la confiança i l'aposta de l'administració catalana per Devicare i altres empreses innovadores del sector de la salut a Catalunya" remarca Francesc Cabezas, director financer de l'empresa.