Viu a la UAB

Cicle virtual sobre propietat intel·lectual

L'Oficina de Patents Europea organitza el mes de setembre un cicle de cinc sessions virtuals sobre la gestió de la propietat intel·lectual. El Parc de Recerca UAB projectarà totes les sessions a la Sala Polivalent de l'Edifici Eureka.

13/07/2017

El cicle està dirigit a investigadores i empreses interessats en millorar els coneixements sobre gestió de la propietat intel·lectual. Està estructurat en cinc sessions d'una hora que començaran el 14 de setembre i finalitzaran el 28 de setembre.

En les diferents sessions es tractarà sobre el desenvolupament d'estratègies de propietat intel·lectual, l'ús de la informació sobre patents per a processos de presa de decisions, la gestió de carteres de patents, marques i dissenys, anàlisi de mercat, llicències, etc.

El tutor serà el Robert Harrison, advocat de patents amb molta experiència en la gestió de patents i assessor de petites i mitjanes empreses i inversors sobre el valor de la propietat intel·lectual.

El cicle, organitzat per l'Oficina de Patents Europea, es projectarà a la Sala Polivalent de l'Edifici Eureka del Parc de Recerca UAB.

Més Informació Programa i inscripcions