Viu a la UAB

Agroinncuba Landing facilita la internacionalització d’empreses agroalimentŕries

La xarxa Agroinncuba, en què participa el Parc de Recerca UAB, ofereix cinc beques de 1.000 euros per a empreses que vulguin fer una estada a una de les incubadores de Brasil, Equador, Argentina, Xile, Colòmbia, Portugal i Espanya que participen a la xarxa.

11/07/2017

La xarxa Agroinncuba llança el programa Landing, dirigit a donar suport a la internacionalització d’spin-offs i start-ups del sector agroalimentari als mercats iberoamericans i europeus. El programa seleccionarà 5 empreses, que rebran una ajuda de 1.000 euros per a fer una estada a l'estranger.
 
Els participants podran triar el seu destí entre les incubadores que formen part la xarxa: el Parc Científic de la Universitat de València i el Parc de Recerca UAB (Espanya); Inovisa (Portugal); la incubadora Minerva de la Universitat Nacional de la Plata (Argentina); Incubatec de la Universitat de la Frontera (Xile); la incubadora d'empreses do Agronegoci de Pirassununga UNITEC (Brasil); el Parc Biopacífico i el Centre d'Innovació Educativa en Enginyeria de la Universitat Autònoma d'Occident (Colòmbia), i el centre d'emprenedoria Prehndo de la Universitat Tècnica Particular de Loja (Equador).
 
El programa Landing permetrà a les empreses participants obrir-se a nous mercats, conèixer localment les millors estratègies de negoci internacional i consolidar llaços amb socis tecnològics a la regió iberoamericana. Les estades seran entre una setmana i un mes i les empreses estaran acompanyades per tècnics de gestió empresarial i tindran una agenda de negocis personalitzada per al temps que duri la instància.
 
El termini per a sol·licitar la participació al Programa està obert fins al 15 d'agost de 2017. Les empreses del Parc de Recerca UAB interessades han de contactar amb julia.palma@uab.cat 

Més Informació Bases del Programa Landing de la xarxa Agroincuba