Viu a la UAB

AEInnova finalista dels premis enerTIC 2017

El projecte Indu-eye de l'spin-off AEInnova és finalista en la categoria “Extended Digital Factory” dels premis enerTIC 2017. Aquests guardons premien projectes tecnològics innovadors realitzats per empreses i organitzacions compromeses amb l'eficiència energètica i la sostenibilitat.

26/09/2017

Els premis enerTIC reconeixen la innovació i les millors pràctiques tant de directius com de projectes que impulsen l'eficiència energètica i la sostenibilitat a través d'activitats i iniciatives públiques o privades.

En la cinquena edició d’aquest premis, l’spin-off AEInnova ha estat seleccionada pel projecte "Indu-eye: Sensorització de vibracions d'un turbocompressor utilitzant tecnologia d'aprofitament energètic per a l'eliminació de bateries, cablejat i comunicació de llarga distància utilitzant el protocol LoRa WAN".  

Aquest projecte competeix amb Ferrovial i Gallina Blanca, que han presentat projectes de gestió energètica i il·luminació integrada, respectivament.

La selecció final de projectes guanyadors es realitza mitjançant un procés de votació oberta a través de la pròpia web de la plataforma enerTIC. Tots els usuaris que es registrin poden votar el projecte d’AEInnova abans del 24 de novembre a través de www.enerTIC.org/Awards