Una nova aplicació permet consultar les notes amb mòbils iPhone
Una nova aplicació permet consultar les notes amb mòbils iPhone 30.05.2012 Estudiar  -  Els estudiants de la UAB ja poden consultar les seves qualificacions des de dispositius mòbils que tinguin el sistema operatiu iOS (iPhone i iPad), mitjançant l'aplicació UAB Consulta de Qualificacions. L'aplicació és gratuïta i es pot descarregar des de l'App Store d'Apple.

Una vegada implantada amb èxit, el passat mes de febrer, l'aplicació per a dispositius amb Android per consultar les dades acadèmiques de les assignatures matriculades, la UAB fa un pas endavant en la millora de la informació acadèmica, i desplega una aplicació que permet consultar les qualificacions anuals en els dispositius mòbils que tinguin el sistema operatiu iOS (iPhone i iPad). Aquesta aplicació ha estat desenvolupada per l'empresa SIGMA Gestión Universitaria, que realitza la creació i manteniment de programari de vuit universitats espanyoles.


L'aplicació UAB Consulta de Qualificacions es pot obtenir gratuïtament des de l'AppStore d'Apple, i també des del Google Play (antic Android Market).

La consulta és ràpida, fàcil i còmode, i per accedir-hi tan sols cal identificar-se de la mateixa forma que per accedir a l'aplicació SIGM@ a través del NIU i la paraula de pas. A partir d'aquí, l'aplicació repassa les assignatures matriculades, tot assenyalant la convocatòria, la data de qualificació i la qualificació. Quan es selecciona una assignatura en concret, se'n mostren alguns detalls com: la data, la convocatòria i la qualificació, el nombre de crèdits, el tipus d'assignatura i la data, hora i lloc de la revisió de l'avaluació, quan aquesta ha estat informada.

Amb la implantació de l'aplicació UAB Consulta de Qualificacions en els dispositius iOS la Universitat dóna per finalitzat el desplegament d'aquesta millora i espera que tingui tan bona acollida entre els estudiants usuaris de dispositius iPhone i iPad com la que va tenir entre els usuaris de dispositius Android.


Descarregar l'aplicació UAB Consulta de Qualificacions a Google Play.

Descarregar l'aplicació UAB Consulta de Qualificacions a AppStore d'Apple.
 Convertir a PDF 
Anar a Notícies
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges més informació
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona