Una nova aplicació permet consultar les notes amb el mòbil
15.02.2012 Estudiar  -  Els estudiants de la UAB poden consultar els seus expedients acadèmics en dispositius mòbils que tinguin el sistema operatiu Android mitjançant l'aplicació "Consulta de notes", desenvolupada per l'empresa SIGMA Gestión Universitaria.

Els estudiants poden accedir gratuïtament a les dades acadèmiques de totes les assignatures a les que estan matriculats a través d'una pantalla d'identificació d'usuari personal. La consulta és ràpida, fàcil i còmoda.

L'aplicació repassa les assignatures en que s'ha matriculat l'alumne tot assenyalant la convocatòria, la data de qualificació i la qualificació. A la vegada, seleccionant una assignatura, apareix el detall de la mateixa incloent la qualificació, data de la mateixa, convocatòria, crèdits, tipus d'assignatura i data, hora i lloc de la revisió d'examen. En una segona fase, està previst afegir la consulta de qualificacions des de dispositius mòbils amb el sistema operatiu iOS (iPhone i iPad).

L'empresa SIGMA Gestión Universitaria, responsable de crear i fer el manteniment de software de vuit universitats espanyoles, ha ideat l'aplicació "Consulta de notes", que es pot obtenir en el market d'Android.

Avenços tecnològics a la Universitat

La UAB, en col·laboració amb SIGMA, es troba immersa en un procés de canvi tecnològic per modernitzar els seus processos administratius i de tramitació. L'accés dels seus alumnes a la informació, tant des del campus virtual com ara mitjançant el mòbil, és un element clau en les seves apostes per la modernització tecnològica. La UAB aposta per la gestió electrònica dels estudis mitjançant el Campus Virtual, una plataforma informàtica d'ús docent que proporciona un entorn virtual d'aprenentatge per donar suport als estudis presencials i vehicular els estudis no presencials.

Més informació
Campus Virtual
 Convertir a PDF 
Anar a Notícies
Notícies relacionades
22/07/16 Centres docents -  Matrícula d'estudiants de 1r curs 25 i 26 de juliol [+]
29/09/14 General -  La UAB et retorna la teva inversió en llengües [+]
12/11/13 Formació -  Jornada sobre el Doctorat Internacional a la UAB [+]
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges més informació
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
 

 

 

2016 Universitat Autònoma de Barcelona