Un estudiant de l'Escola d'Enginyeria participarà a Imagine Express
Un estudiant de l'Escola d'Enginyeria participarà a Imagine Express 21.01.2014 Formació  -  Daniel Jiménez, estudiant d’Enginyeria Informàtica a l’Escola d’Enginyeria de la Universitat, ha estat seleccionat per participar en la primera edició del concurs Imagine Express, que tindrà lloc del 24 al 27 de febrer i que pretén potenciar el talent innovador i emprenedor en el sector de les aplicacions per a telèfons mòbils.

Daniel Jiménez treballarà en equip amb altres innovadors, enginyers informàtics i economistes de l’àmbit de l’administració d’empreses per desenvolupar idees que es puguin implementar com a aplicacions per als sectors turístic, cultural, de salut i social. Ho faran al llarg de quatre dies, mentre viatgen en un tren de Londres a Barcelona, on en finalitzar el trajecte, el dia 27 de febrer, podran presentar les seves propostes al World Mobile Congress.

Jiménez té 22 anys i és un apassionat de la visió per computador, la intel·ligència artificial, la robòtica, l’anàlisi de dades i la tecnologia informàtica en general. Compta amb un ampli coneixement sobre llenguatges informàtics, maquinari i programari i ja ha col·laborat com a desenvolupador de maquinari en els projectes CTL4Enviro i Ingravity Media.

Ha treballat també projectes sobre realitat augmentada, leds i persistència de la visió. Alguns del seus desenvolupaments es podeu veure en aquests enllaços:
https://www.youtube.com/watch?v=Gk3QRP_MKn8
https://www.youtube.com/watch?v=48dKPclfGBM
https://www.youtube.com/watch?v=ycicU0zjaEU
 
Nova competició d’Imagine
Imagine Express és una nova competició dissenyada per Xavier Verdaguer, un emprenedor en sèrie de Barcelona establert a Sillicon Valley i creador del Centre de Creativitat Imagine, dedicat, en paraules seves “a la generació d'idees disruptives que canviïn el món i per canviar la vida de les persones que participen en la creació d'aquestes idees”.

Altres competicions organitzades pel Centre de Creativitat de Xavier Verdaguer són Imagine Sillicon Valley i Imagine PostDigital.
 
Més información sobre Imagine Express 2014
 Convertir a PDF 
Anar a Notícies
Notícies relacionades
13/02/14 Estudiar -  La UAB presenta els seus màsters i postgraus a la fira Entérate [+]
13/02/14 Estudiar -  L'Autònoma presenta els seus màsters i doctorats a la fira internacional QS Barcelona [+]
09/07/13 Formació -  Inscripció oberta al curs U2B: from University to Business [+]
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges més informació
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona