L'aventurer i emprenedor Albert Bosch, conferenciant al Parc de Recerca UAB
31.05.2012 Investigar  -  Dijous 7 de juny a les 16h, Albert Bosch, multi aventurer i emprenedor, parlarà de la gestió del risc i la presa de decisions a l'edifici Eureka del Parc de Recerca UAB. Bosch ha participat en 8 Dakars, i ha completat el projecte "7 Cims" (escalar les muntanyes més altes de cada continent, amb l'Everest com a punt final). Ha creuat l'Antàrtida des de la costa fins el Pol Sud en total autonomia i és l'autor del llibre "Espíritu de Aventura".

Albert Bosch és un apassionat de l'emprenedoria i de l'esport en general; i sobre tot de les activitats que comportin un cert repte personal, una bona dosi d'aventura, i que li aportin un munt d'experiències vitals en tots els aspectes. Multi aventurer -ja que no es dedica a cap especialitat esportiva en concret-, els seus punts forts són la capacitat estratègica, la resistència física i mental, la perseverança i la capacitat de reacció en situacions crítiques.

En la seva vessant professional, Bosch va estudiar Ciències empresarials i un MBA a E.S.A.D.E. Des que es va establir com a empresari als 26 anys ha desenvolupat una densa carrera emprenedora fundant i invertint en diferents projectes empresarials, tant ell sol, com de la mà de diferents grups d'inversors amb els que participa i representa. El 2004 va fundar INVERGROUP, una plataforma per a gestionar les seves participacions en diferents projectes d'emprenedoria, i per a participar en altres empreses liderant grups d'inversors de la seva confiança. Com a part d'aquesta activitat empresarial, Bosch presideix des de 2009 AIJEC+, la secció sènior -empresaris de més de 40 anys- de l'Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC), entitat a la que Bosch pertany des de fa més de 21 anys i de la qual ha format part de la junta directiva durant 18 anys.

Per assistir-hi, cal inscripció prèvia
 Convertir a PDF 
Anar a Notícies
Notícies relacionades
13/02/14 Estudiar -  La UAB presenta els seus màsters i postgraus a la fira Entérate [+]
13/02/14 Estudiar -  L'Autònoma presenta els seus màsters i doctorats a la fira internacional QS Barcelona [+]
09/07/13 Formació -  Inscripció oberta al curs U2B: from University to Business [+]
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges més informació
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona