<img src="/Xcelerate/graphics/novaUAB/interior/bgTorresAdnInterior.jpg" alt="Un cielo claro mirado desde las torres de la UAB"/>
Commemoració del 30è aniversari de la Llicenciatura en Informàtica
Hotel Campus 28.09.2011 Centres docents  -  El proper 1 d'octubre, a les 14 h, a l'Hotel Campus de la UAB, es retrobarà una de las primeres promocions en Llicenciatura en Informàtica de la UAB per celebrar el 30è aniversari de la titulació.

L'acte, que comptarà amb més de 30 antics estudiants de la promoció 1977-1981, serà un homenatge als antics professors que van fer possible que la Llicenciatura en Informàtica de la UAB esdevingués una titulació de referència.

Hi seran presents els antics professors de la promoció Juanjo Villanueva, Emilio Luque, Ton Sales, Llorenç Huguet, Jordi Aguiló i Francesc Fabregat.

Aquesta trobada pretén recordar els inicis de la informàtica com a carrera universitària i reafirmar la importància que va tenir el sorgiment d'aquesta llicenciatura per al desenvolupament de la informàtica al territori.

Més informació
Commemoració del 30è aniversari de la Llicenciatura en Informàtica
 Convertir a PDF 
Anar a Notícies
Notícies relacionades
28/08/14 Institucional -  La UAB consolida la seva posició al rànquing d'universitats de Xangai [+]
12/03/14 General -  Si ets estudiant i fas pràctiques curriculars a l'estranger recupera la teva inversió en cursos de llengües [+]
13/01/14 Mobilitat -  Aprovació del programa Erasmus+ [+]
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges més informació
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
 

 

 

2014 Universitat Autònoma de Barcelona