Jane Goodall participarà al Simposi de primatologia i conservació a la UAB
La primatòloga Jane Goodall 23.04.2012 Formació  -  El proper dissabte, 5 de maig, la UAB acollirà el Simposi de Primatologia i Conservació, organitzat per l’Institut Jane Goodall, amb la participació de la reconeguda primatòloga.

El simposi està adreçat a estudiants universitaris, professionals i públic en general, i és una oportunitat única per conèixer de primera mà el treball de recerca, conservació, educació i sensibilització desenvolupat per experts i científics dels Instituts Jane Goodall a diferents països africans, reunits en exclusiva a Barcelona.
 
La jornada tindrà lloc de 10h a 17.30h a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències de la UAB i compta amb la col·laboració de l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA) de la Universitat Autònoma de Barcelona. Comptarà amb la participació de la doctora Jane Goodall, primatòloga britànica de fama mundial, i de destacats experts en primatologia com Federico Bogdanowicz, director executiu de l’Institut Jane Goodall España, Liliana Pacheco, directora del projecte a Senegal o Rebeca Atencia, directora del Centre de Recuperació de Ximpancés de Tchimpounga (República del Congo), entre d’altres.
 
Conferència de Jane Goodall

Jane Goodall oferirà també una conferència divulgativa oberta al públic el dilluns 7 de maig, a les 18.30h, a la sala d’actes de l’Edifici del Rectorat. La conferència, “Raons per l’esperança”, tractarà sobre els més de cinquanta anys d’incansable treball de la Doctora Goodall, tant a nivell científic com d’educació ambiental i conservació. Participaran també membres de l’Institut Jane Goodall d’Àfrica i hi haurà servei de traducció simultània.
 
La doctora Jane Goodall és coneguda pels seus revolucionaris estudis en les selves de Tanzània, entre ximpanzés salvatges, des d’on va redefinir l’espècie humana i la imatge que Homo sapiens tenia de sí mateix. La seva activitat científica i en el camp de la conservació ha estat reconeguda internacionalment amb nombrosos premis i distincions, entre els quals destaquen el Premi Príncep d’Astúries a la Recerca l’any 2003, el títol de Missatgera de la Pau de les Nacions Unides o el Doctorat Honoris causa atorgat per més de quaranta universitats arreu del món.
 
Goodall viatja 300 dies a l’any difonent un missatge d’esperança per tot el món. La propera parada en el seu periple és Barcelona, on té previst fer una estada del 3 al 10 de maig per celebrar, a la UAB, el Global Meeting de tots els Instituts Jane Goodall del món. L’Institut Jane Goodall (IJG, www.janegoodall.es) ha triat la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) com a plataforma per a la seva visita i l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA) ha estat treballant en estreta col·laboració per fer possible l’excepcional visita de la dra. Goodall a la UAB.
 
Ella, amb la seva profunda visió científica, basa el seu discurs en el que denomina “Raons per a l’esperança”, un compendi d’arguments rigorosos contra el pessimisme, que des del seu magnetisme, transfereix com ningú als destinataris.
 
Més informació i inscripcions:
http://www.janegoodall.es/es/summit
 Convertir a PDF 
Anar a Notícies
Notícies relacionades
13/02/14 Estudiar -  La UAB presenta els seus màsters i postgraus a la fira Entérate [+]
13/02/14 Estudiar -  L'Autònoma presenta els seus màsters i doctorats a la fira internacional QS Barcelona [+]
09/07/13 Formació -  Inscripció oberta al curs U2B: from University to Business [+]
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges més informació
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona