Curs per millorar el discurs en públic
23.02.2012 Viure  -  La Unitat d'Assessorament Psicopedagògic (UAP) de la UAB organitza el curs "Parlar en públic", dirigit a estudiants, que tindrà lloc entre el 13 de març i el 5 d'abril a la sala polivalent de l'Edifici d'Estudiants-ETC (Plaça Cívica).

L'activitat s'estructura en 11 sessions, que es duran a terme dimarts, dimecres i dijous, de 12h a 14h, amb l'objectiu que els participants millorin les seves habilitats comunicatives i perdin l'angoixa de parlar en públic en un context professional i educatiu com l'actual on l'oratòria té cada cop més importància. Per a això, es tractaran temes com la por escènica, el control de la veu, la comunicació no verbal, la preparació i estructura del discurs, la persuasió i el recolzament visual d'aplicacions com el PowerPoint.
 
L'última sessió tindrà un tractament especial, ja que els estudiants es traslladaran a l'auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres per participar en les "Jornades d'oradors amateurs", on portaran a la pràctica allò après davant d'un públic més ampli. L'auditori estarà obert a tothom i comptarà amb la presència de professorat i personal de la UAB convidat. 
 
La preincripció està oberta fins al 2 de març a través de la pàgina web de l'Edifici d'Estudiants-ETC. Els participants definitius seran seleccionats a partir d'una entrevista amb l'equip de la UAP, que tindrà en compte els interessos dels candidats i buscarà formar un grup divers, tant per problemes com per procedència -grau, màster, doctorat-, amb places per un màxim de 20 persones.  
 
El curs té un cost de 30 euros i enguany no dóna crèdits de lliure elecció ni ECTS. Les sessions tindran un enfocament essencialment pràctic i estaran coordinades per Daniel Tejedor, psicòleg de la UAP, sent obligatòria l'assistència.
Més informació
ETC
 Convertir a PDF 
Anar a Notícies
Notícies relacionades
12/11/13 Formació -  Jornada sobre el Doctorat Internacional a la UAB [+]
31/07/13 Institucional -  11a convocatòria del Programa Argó [+]
31/07/13 Mobilitat -  Programa Campus Ítaca 2014 [+]
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges més informació
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona