Archivo de noticias

L'últim en tendències digitals, en un taller a l'espai UAB-Emprèn

El Programa de Generació d'Idees UAB-Emprèn porta al Campus Carles Gómara, gerent d’Innovació Empresarial i Coordinador d’Estratègia de Mobilitat d’ACCIÓ (Generalitat de Catalunya), per parlar sobre tendències digitals. Serà el proper 13 de desembre, dimecres, a partir de les 13.00.

NEXUS, ara més atractiu i funcional en tots els dispositius

L’aplicació web del Servei d’Ocupabilitat de la UAB estrena look&feel amb un disseny responsiu per a una usabilitat òptima, també en telèfons intel·ligents i tauletes. La principal novetat és una pàgina d’inici amb el resum de les gestions en curs i suggeriments personalitzats d’ofertes, entre d’altres funcionalitats.

Nou curs virtual sobre generació d'idees i emprenedoria social

Publicades al Campus Virtual de la UAB cinc píndoles audiovisuals formatives que combinen l’explicació d’experts amb elements gràfics de suport. S'hi tracten temes com el talent i la creativitat, el design thinking, el lideratge i la gestió compartida de projectes o com treballar una idea.

Taller sobre pensament creatiu a l’espai UAB-Emprèn

“Creativitat en acció, el mapa del pensament creatiu”, a càrrec de l’experta Maria Batet, tindrà lloc el proper 11 d’octubre, dimecres, a les 13.00 a l’espai UAB-Emprèn a la plaça Cívica. Tindrà una durada de dues hores i una metodologia de treball 100% pràctica.