A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet Campus Virtual Facebook Facebook
 LA FACULTAT    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIÓ ACADÈMICA    RECERCA  
 Inici  Newsletter  Newsletter 7 

Newsletter Número 7 - Juliol 2016


Butlletí de la Facultat de Psicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona
Títol Facultat de Psicologia
Número 7 - Juliol 2016
Presentació

Benvolgut lector/ Benvolguda lectora,

Amb el número 7 de la Newsletter donem per finalitzat un primer cicle d'aquest butlletí de la Facultat de Psicologia en coincidir amb el final del mandat de l'equip de deganat que he tingut la sort de dirigir des d'abril del 2013.

La Newsletter és una eina de comunicació de la Facultat de Psicologia que vam crear amb la finalitat de cuidar especialment la imatge interna de la nostra institució. És una eina que permet transmetre tota la informació relacionada amb activitats que generen sentiment de col•lectiu i contribueix a elaborar una memòria comuna i pròpia de la nostra universitat. Així els set nombres que ens precedeixen ens han permès publicar notícies, que afecten les persones que formen la nostra comunitat universitària, com a premis, reconeixements a una trajectòria professional o esdeveniments importants entre unes altres.

Aquesta setena edició coincideix amb el final de curs 2015-16 i amb un període de canvis diversos, entre ells renovació en els equips de govern de la nostra universitat i de la mateixa Facultat de Psicologia. En l'àmbit de gestió al centre, també hem acomiadat a María Espadalé, com a administradora de centre, i hem donat la benvinguda a Fernando Guerrero, i s'han produït canvis importants en el PAS que formen la gestió acadèmica de la Facultat amb Begoña Valle, gestora acadèmica, al capdavant de la mateixa.

Des del punt de vista acadèmic, el final de curs, coincideix amb la jubilació de 4 professores extraordinàries: Maite Martínez, Rosa Mª Raich, Mercè Clariana i Mercè Pérez Salanova. Et convido a llegir amb calma les entrevistes que incloem en aquesta Newsletter, on queden reflectides les seves pròpies impressions d'aquesta trajectòria professional. Des d'aquí us donem les gràcies per la vostra important contribució en temes de recerca, docència i gestió a la Facultat i a la UAB i us transmetem el desig que aquesta nova etapa segueixi sent fructífera i rica per a cadascuna de vosaltres.

El butlletí inclou altres notícies de gran interès, com l'elecció de la professora Margarita Martí com a degana de la Facultat, la celebració del Dia Europeu de la Logopèdia i dia Mundial de la veu, el últim número de la revista de la Facultat "Quaderns de Psicologia", i la celebració del primer I Congrés de Psicologia Sanitària i Salut Mental i l'acte de graduació de la primera promoció d'estudiants del Màster Universitari en Psicologia General sanitària.


Amb el desig que la Newsletter segueixi sent una eina de comunicació útil per a la Facultat, que ens permeti reflectir accions o fets que, de vegades, passen desapercebut i ens faci sentir orgullosos de l'espai privilegiat en el qual treballem dono per finalitzada aquesta presentació.

Teresa Gutiérrez Rosado
Degana

 

NOTÍCIES

Margarita Martí succeeix a Teresa Gutiérrez com a nova degana de la Facultat de Psicologia

La junta de la facultat de Psicologia ha aprovat l’elecció de la professora  Margarita Martí Nicolovius, catedràtica del departament de Psicobiologia i de Metodologia de les Ciències de la Salut, com a degana del centre. Martí agafa el relleu de la professora Teresa Gutiérrez Rosado, que ha exercit el càrrec durant els darrers anys. Saber-ne més.
Homenatge a una trajectòria

Maite Martínez: "Maite Martínez: La universitat hauria d'aprofitar el capital intel·lectual de les persones que es jubilen"

 

Rector de la UAB a les jornadesHomenatge a la professora i ex degana Maite Martínez, qui com a professora  assegura estar molt satisfeta de la seva aventura docent. Una trajectòria marcada per diverses etapes ja sigui en matèria de gestió, docència i recerca. Resalta i lamenta, entre d'altres coses, que la universitat no aprofiti el servei i la experiència dels docents que es jubilen. Podeu llegir l'entrevista aquí.
Rosa Raich: "És molt important tenir sentit del humor i optimisme"
 

La professora Rosa Maria Raich, de l'Àrea de Personalitat, Avaluació i Tractament Psicològic, es jubila aquest any i per aquest motiu mereix un apartat en aquest 'Homenatje a una trajectòria'Una docent que valora, per sobre de tot, tenir sentit de l'humor i optimisme a l'hora de tractar amb l'estudiant . Podeu llegir l'entrevista aquí.

Mercè Clariana: "Si t’agrada estudiar i llegir aquesta feina és la millor que pots tenir"

La professora Mercè Clariana, de l'Àrea de Psicologia Evolutiva i de l'Educació, valora, entre d'altres assumptes, la importància del seguiment de la evolució de la psicologia durant tota la seva carrera, quelcom que li resulta motivador i que trobarà a faltar. Tot i això, encara una nova etapa amb il·lusió i amb el sentiment d'haver complert un gran recorregut com a docent a l'Autònoma . Podeu llegir l'entrevista aquí.
Mercè Pèrez Salanova: "Intento que els estudiants se situïn molt a la pràctica"

La professora Mercè Pérez Salanova, de l'Àrea de Psicologia Evolutiva i de l'Educació, es jubila aquest any i per aquest motiu mereix un apartat en aquest 'Homenatje a una trajectòria'La docent destaca, per sobre de tot, que la relació amb l'estudiant és estimulant i tracta que se situi molt a la pràctica, en el seu cas, respecte l'envelliment, la seva especialitat. Podeu llegir l'entrevista aquí. Paper important de la Logopèdia a la primavera del 2016 a la UAB: Dia Europeu de la Logopèdia i dia Mundial de la veu

La UAB ha fet molt de ressó dos esdeveniments clau pel grau de Logopèdia durant la primavera : el Dia Europeu de la Logopèdia, celebrat el 4 de març i la Festa de la veu, en commemoració al Dia Mundial de la Veu, celebrat el 25 d’abril . Saber-ne més.


 Nou número de la revista digital: Quaderns de Psicologia. Projecte duut a terme per la UAB

http://webedit.uab.cat/servlet/BlobServer?blobkey=id&blobnocache=true&blobwhere=1345702848723&blobheader=application&blobcol=urllthumbnail&blobtable=Imatge    Quaderns Psicologia segueix amb les seves publicacions i el passat abril va treure un nou número, el qual inclou treballs de naturalesa empírica, revisions, crítiques i contribucions teòriques amb la intenció d'ampliar la comprensió de la psicologia. . Saber-ne més.
I Congrés de Psicologia Sanitària i Salut Mental i acte de graduació de la primera promoció d'estudiants del Màster Universitari en Psicologia General sanitària


Nena trista i preocupadaEl passat 11 de juny va tenir lloc l'acte de graduació de la primera promoció d'estudiants del Màster Universitari en Psicologia General Sanitària en el I Congrés de Psicologia Sanitària i Salut Mental.. Saber-ne més.

 
Reps aquests correus perquè ets membre de la Facultat de Psicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona.
 
Inici Mapa del Web Contactar Sobre el web
2018 Universitat Autònoma de Barcelona