A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet i Campus Virtual Facebook Twitter
 LA FACULTAT    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIË ACAD╚MICA    RECERCA  
 Facultat de CiŔncies  Mobilitat i intercanvi  Programa propi uab  Programa propi uab 
Ajuts i RecursosAnar
 Programa propi UAB 
Destinacions
Presentaciˇ
solĚlicituds
Informaciˇ
seleccionats

Del 8 al 13 de setembre s'obre una convocatòria per obtenir certificats d'acreditació de nivell d'idioma per al curs acadèmic 2018/19.
Per a més informació, consulteu el document al final d'aquesta pàgina


CONVOCATÒRIA UAB Exchange Programme (Programa Propi) CURS 2017/18

 

La convocatòria d'intercanvis per fer una estada en el marc del UAB Exchange Programme (Programa Propi) durant el proper curs 2017/18 estarà oberta dins els següent termini:
 

- convocatòria UAB Exchange Programme (programa Propi),  simultània amb la convocatòria Erasmus+:
del 31 d'octubre al 13 de novembre de 2016

Per al curs acadèmic 2017/18 les places de la University of California estan incloses en la convocatòria única

SESSIONS INFORMATIVES UAB EXCHANGE PROGRAMME:

Es convoquen 3 sessions informatives per als estudiants que han obtingut plaça en l'UAB Exchange Propi per al curs 2017/18 els següents dies:

- ÀSIA: Dia 8 de febrer de 2017 de 13 a 14,30h a la Sala d'Actes de la Facultat de Veterinària

- IBEROAMÈRICA: Dia 8 de febrer de 2017 de 14,30 a 16,00h. a la Sala d'Actes de la Facultat de Veterinària

- AUSTRÀLIA, CANADÀ, ESTATS UNITS, ÍNDIA, ISRAEL, RÚSSIA, SUD-ÀFRICA I TUNÍSIA: Dia 9 de febrer de 2017 de 13 a 14,30h. a la Sala d'Actes de la Facultat de Veterinària
 
Per resoldre dubtes de tipus acadèmic (reconeixement acadèmic de l’estada, crèdits, matrícula, etc.) cal contactar amb l'oficina d'Intercanvis de cada facultat (a la Gestió Acadèmica).



CALENDARI PROGRAMA UAB Exchange Programme 2017/18  
Període de sol·licitud Del 31 d'octubre al 13 de novembre de 2016 sia.uab.cat (sigma)
Primera resolució 13 de desembre de 2016 Sigma i pàgina web (www.uab.cat/mobilitat)
Període acceptació/no acceptació places 1ª resolució Del 14 al 22 de desembre de 2016 sia.uab.cat (sigma)
Període de sol·licitud de places vacants (només per als estudiants que han fet la sol·licitud en el primer període i que no han obtingut plaça en la primera resolució, o bé els estudiants que han obtingut plaça i han renunciat) Del 9 al 13 de gener de 2017 sia.uab.cat (sigma)
Segona resolució definitiva 27 de gener de 2017 Sigma i pàgina web (www.uab.cat/mobilitat)

Període acceptació/no acceptació places 2ª resolució
       

Del 30 de gener al 3 de febrer de 2017


sia.uab.cat (sigma)
 

 

El UAB Exchange Programme facilita als alumnes matriculats a la nostra universitat l'estada acadèmica d'un semestre o d’un curs sencer en una universitat estrangera que no participi en el programa Erasmus+, així com també possibilita el reconeixement posterior dels estudis cursats a l'estranger.

El reconeixement d'estudis dels dos programes es farà seguint el Learning Agreement (acord d’estudis) que l'alumne haurà pactat amb el seu coordinador d'intercanvi abans de marxar.

Aquesta convocatòria s’obre amb la finalitat de promoure el programa Erasmus + i el UAB Exchange Programme entre els estudiants de la UAB. La resolució d’adjudicació de places de destinació de la convocatòria no implica necessàriament la concessió d’un ajut econòmic, la qual cosa dependrà de l’aprovació dels pressupostos destinats al programa per les diferents institucions implicades.

L'alumne abona l' import de la matrícula a la universitat d'origen i gaudeix de matrícula gratuïta a la institució d' acollida (excepte en els casos en que s’especifica el contrari), on té dret als mateixos serveis que reben els alumnes locals, en igualtat de condicions. La universitat d'acollida haurà de facilitar la informació necessària sobre els cursos oferts, les possibilitats d'allotjament i els procediments d'inscripció

La realització de l’intercanvi a la universitat de destinació no suposarà el dret d'obtenir la titulació en aquella institució.

Els estudiants de grau podran participar en un programa d’intercanvi, com a màxim, dos cursos acadèmics.
 
Trobareu el text íntegre de la convocatòria del UAB Exchange Programme 2017/18 al peu d'aquesta pàgina.
 
 
Valoració addicional per coneixement de llengües estrangeres
 
El nivell d’idioma comptarà fins a un màxim de 2 punts durant el procés de selecció a l’hora de baremar les sol·licituds presentades. Tots aquells estudiants que vulguin obtenir una valoració addicional per coneixement d’idiomes, caldrà que presentin les certificacions justificatives qualificades d’acord amb el marc comú de referència europeu.

En cas de no tenir certificacions, o no estar qualificades en aquest marc de referència, els estudiants podran fer una prova de nivell al Servei de Llengües de la UAB, el qual emetrà un certificat que acreditarà els seus coneixement lingüístics (en anglès, francès, alemany o italià). El calendari de realització de les proves està publicat al web del Servei de Llengües i al web de la UAB, enllaç Mobilitat i intercanvi. 

Aquesta documentació s’haurà de presentar a la gestió acadèmica del seu centre dins del termini d’obertura de la convocatòria i fins al 18 de novembre. Els estudiants de titulacions que s’imparteixen a la UAB en la llengua vehicular en que es farà la mobilitat (veure llistat aprovat per la CAA del 26/11/2015), i hagin superat el 50% dels crèdits dels estudis, obtindran els 2 punts addicionals.
 
En el cas que la universitat ho requereixi, tal com passa a Estats Units o Austràlia, l'estudiant seleccionat/da haurà de presentar obligatòriament la documentació justificativa del nivell d'idioma exigit. Aquesta documentació s'haurà de lliurar després de la selecció en els terminis i forma establerts.
 
Consulteu al peu d'aquesta pàgina el document PDF amb la informació al respecte.
Convocatoria UAB Exchange Programme 2017-2018 (pdf MB)
Organitzaciˇ exÓmens llengŘes 2018-19 (pdf MB)
Inici Mapa del Web
2017 Universitat Aut˛noma de Barcelona