A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet i Campus Virtual
 LA FACULTAT    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIÓ ACADÈMICA    RECERCA  
 Facultat de Ciències  Mobilitat i intercanvi  Erasmus out 
Ajuts i RecursosAnar
 2013-14 
2012-13
Sóc Erasmus. Què he de fer?
Universitats Participants

Erasmus Curs 2013-14


  Info   Com funcionen els intercanvis? Informa-te'n aquí! (pdf)

►  Informació sobre els ajuts pel programa Erasmus 2013-14.

Acords Erasmus 2013-14

Ciències Ambientals / Estadística / Física / Geologia / Matemàtiques / Nanociència i Nanotecnologia / Química


  Recordeu que per la majoria d'universitats cal acreditar un cert nivell de coneixement d'idioma de docència. L'acreditació s'ha de fer mitjançant certificats oficials expedits per organismes competents (Servei de Llengües UAB, servei de llengües d'altres universitats públiques, EOIs, TOEFL, IELTS, British Council, Goethe-Institut, Intitut Français,Batxillerat Internacional o equivalent).

Requisits generals per anar d'Erasmus
- Comproveu que a les univesitats on voleu anar d'intercanvi tenen una oferta prou àmplia per poder fer d'intercanvi un mínim de 15ECTS/semestre. I recordeu que per obtenir l'adjut econòmic cal que supereu un mínim de 10ECTS/semestre. Si matriculeu assignatures per fer a la UAB comproveu que podeu seguir l'avaluació continuada, si s'escau.
- Estudis de Grau: es poden fer un màxim de 30 crèdits optatius de 4t curs sense equiparació amb assignatures del pla d'estudis, que es reconeixen a la tornada (no s'han de matricular a la UAB).
- Recordeu que les assignatures repetides es poden fer d'intercanvi, però penalitzen (compten com més crèdits dels que valen i costen més) i que teniu un màxim de crèdits a matricular per curs.
- El període mínim d'intercanvi és de 3 mesos o 90 dies.
- Tot i que la UAB us assigni una plaça, caldrà que seguidament feu una sol·licitud d'admissió a la universitat atorgada i us admetin.
- L'inici de cada semestre de la universitat de destí pot ser diferent de la UAB i que se solapin els períodes de docència/avaluació d'aquí amb els d'allà (ex. universitats que comencen el curs a l'agost o principis de gener).
- Si voleu informació d'alguna universitat en concret i no la trobeu a la Xarxa, podeu venir a l'Oficina d'Intercanvis i procurarem informar-vos (nivell i llengua docència, facilitats d'allotjament, cost de la vida, etc.)


Requisits de Facultat
- A data final del període de sol·licitud cal tenir 60ECTS superats o equivalent.
- Coneixement suficient de la llengua de docència de la destinació (consulteu la web de la universitat estrangera en cada cas). En cas de no acreditar cap coneixement d'idiomes estrangers, la coordinació d'intercanvis decidirà el compliment d'aquest requisit.
- Nota mínima d'expedient.


____________________________________________________________________________
MOLT IMPORTANT: cal que tingueu el compte de correu webmail d'alumne/a activat i funcionant correctament. És l'únic canal de correu electrònic oficial entre la Facultat i l'alumne/a. Consulteu com es pot configurar per tal de reenviar els missatges i consultar-los des d'un compte gmail, hotmail, yahoo o similar. Teniu el Centre d'Assistència i Suport a la vostra disposició per qualsevol problema amb aquest servei.
____________________________________________________________________________

Ajuda'ns a millorar les pàgines web d'Intercanvis Ciències.
Envia un correu a intercanvis.ciencies@uab.cat.

darrera actualització 20 de setembre de 2013 hora 12:00

Enllaços i documents relacionats:

 
Normativa General d'Intercanvis
Tota la informació sobre el programa Erasmus Pràctiques de la UAB
Inici Mapa del Web
2014 Universitat Autònoma de Barcelona