Student stalls

stands

Voleu muntar una barra?

La FM2017 tindrà lloc el proper 9 de novembre entre les 13h i les 21h i comptarà amb 55 paradetes d’estudiants.

Les paradetes d’estudiants a la plaça del Coneixement (Rambla Nord) són un segell distintiu de la festa, la dinamitzen amb activitats i hi col·laboren en la gestió mediambiental, així com en les campanyes específiques de sensibilització. A més a més, vetllen com a co-responsables de la FM per un bon desenvolupament de la festa, així com per a què aquesta sigui inclusiva, no sexista, participativa i segura.

Si sou un grup d'estudiants i voleu dinamitzar una paradeta a la Festa Major de la UAB, heu de tenir en compte el següent:

1. Per sol·licitar participar amb una paradeta d’estudiants cal omplir aquest formulari que trobareu disponible a partir del dia 27 de setembre de 2017. El termini per a sol·licitar una paradeta finalitza el 16 d’octubre de 2017.
Per dinamitzar la paradeta és necessari que, com a mínim, sigueu un grup de 8 estudiants, ens haureu de fer arribar aquesta informació el més aviat possible per poder fer l’adjudicació de les paradetes.

2. Els criteris d’adjudicació de paradetes d’estudiants entre els/les sol·licitants són  els següents:
    a) Els col·lectius actius i enregistrats al Directori de la UAB i els òrgans de representació i participació dels estudiants tenen prioritat davant la resta de sol·licituds.
    b) Els grups d'estudiants dels darrers cursos de cada titulació tindran prioritat davant els de cursos més baixos. En cas que hi hagi un excés de sol·licituds, es vetllarà per a que totes les facultats estiguin igual de representades.
    c) En el cas d'igualtat de condicions dels punts exposats anteriorment l'ordre d'inscripció serà determinant en l’assignació.

3. L’assignació de paradetes es farà pública el dia 20 d’octubre en el web www.uab.cat/comunitat i es comunicarà a tots/es els/les sol·licitants per correu electrònic.  Els/les sol·licitants que no puguin accedir a la gestió d’una paradeta passaran a formar part de la llista d’espera. En cas que quedin places lliures, l’organització es posarà en contacte directament amb ells/elles.

4. Els participants que dinamitzin una paradeta de festa major rebran les instruccions a seguir fins al dia de la FM2017 en el correu i telèfon indicats en la sol·licitud, que serà la única via oficial de comunicació entre la unitat de Dinamització Comunitària i el grup d’estudiants sol·licitants.

5. Els participants hauran de dipositar una fiança per valor de 100€ que serà retornada després de la FM2017, un cop confirmat el bon estat i retorn del material, així com la neteja de la paradeta, la recollida selectiva i altres criteris que s’exposaran als participants.

6. Un cop assignada la paradeta i dipositada la fiança, el grup que dinamitzi una Paradeta caldrà que assisteixi a unes trobades formatives i informatives sobre l’organització co-responsable de la Festa. Aquestes trobades es desenvoluparan els dies 30 i 31 d’octubre de 2017.
A aquells participants que no hi assisteixin els podrà ser revocada l’assignació i la seva plaça es cedirà al següent grup d'estudiants de la llista d'espera.

7. Les paradetes contribuiran i col·laboraran en la difusió de les mesures de seguretat, evacuació, així com de les campanyes de sensibilització específiques per la FM2017 promogudes per l’organització.

8. Les paradetes durant la FM2017 hauran de fer recollida selectiva dels residus generats seguint les indicacions que es donaran en les trobades formatives i l’execució d’aquesta influenciarà en el retorn de la fiança.

9. La unitat de Dinamització Comunitària facilitarà a les paradetes les acreditacions per accedir a l’espai de la Festa i fer les gestions necessàries per desenvolupar la seva activitat. Només els participants acreditats podran fer gestions amb l’organització durant la FM2017.

10. L’organització posarà a disposició de les paradetes el material necessari per dinamitzar una barra a la plaça del Coneixement.

11. L’organització farà el primer contacte entre paradetes i proveïdor oficial de la FM2017. Aquest proveïdor és l’únic que es podrà fer servir, però el tracte comercial es farà directament amb entre les paradetes i el proveïdor el mateix dia de la festa.
 

Premi Bones pràctiques: Residu Mínim

Les paradetes en el moment de sol·licitud hauran de proposar com evitaran els residus. Aquesta proposta tindrà un retorn per part d’especialistes en les trobades formatives i es farà un seguiment de la seva execució el mateix dia de la FM2017. L’organització atorgarà un premi a la millor execució i proposta de bona pràctica per aconseguir el mínim residu en la dinamització d’una paradeta.