A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet i Campus Virtual Facebook Twitter
 LA FACULTAT    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIÓ ACADÈMICA    RECERCA  
 Facultat de Ciències  La facultat  Ressenya històrica  Salutació del degà 
 Salutació del Degà 
Història de la Facultat de Ciències
Benvolguts/des,
 
Aprofito l’ocasió que em dóna la presentació d’aquesta Guia per donar-vos la benvinguda al curs 2016-2017 de la Facultat de Ciències. Espero que aquest curs sigui ben profitós en tots els sentits.

Us trobeu en una bona universitat, de qualitat comparable a les bones universitats europees i americanes. Així ho corroboren moltes dades objectives de què disposem, l’opinió dels professors i estudiants que ens visiten i els bons resultats que els nostres titulats i titulades obtenen a l’estranger.

Això no vol dir que no hi hagi res per millorar; al contrari, com més elevat és el nivel de qualitat d’una institució, més alt ha de ser  també el seu nivell d’autoexigència. La millora de la nostra Facultat i de la nostra Universitat requereix la participació de tots els qui en formem part: professorat, alumnat i personal d’administració i serveis.  Us convido,  doncs, a que mantingueu sempre una actitud activa, a que ens comuniqueu qualsevol crítica o suggeriment de millora i a que participeu de la vida la Facultat.

La ciència és apassionant. Us permetrà gaudir d’una perspectiva del món que ens envolta. Però cal, també, que participeu en les activitats culturals; esportives i de voluntariat que s’organitzen al campus. Només així assolireu una formació integral com a científics, com a professionals i com a persones.

Si teniu alguna dificultat, no dubteu a recórrer al professorat, a la Coordinació de la vostra titulació, a la Gestió Acadèmica o al Deganat. Ens trobareu sempre disposats a ajudar-vos.

Molt cordialment,
ANTONI MÉNDEZ I VILASECA
Degà
Inici Mapa del Web
2018 Universitat Autònoma de Barcelona