A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet Campus Virtual Imatge Twitter_plana principal
 LA FACULTAT    FUTURS ALUMNES    ESTUDIS    INFORMACIÓ ACADÈMICA    MOBILITAT I INTERCANVI    RECERCA  
 Inici  La facultat  Missatge del degà 

Benvinguts al lloc web de la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona. L'actual Facultat neix l'any 2009 de la fusió de l'antiga Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials del Campus de Bellaterra (fundada l'any 1968) i de l'antiga Escola d'Estudis Empresarials del Campus de Sabadell (fundada l'any 1972) per impartir els nous estudis de grau regulats segons l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES).

En els últims anys la Facultat ha iniciat un procés de renovació que, tot i els moments complicats que vivim, li permet continuar aspirant a ser considerada un centre de referència en els ensenyaments relacionats amb l'Economia i l'Empresa a Catalunya, Espanya i Europa. A part de les antigues llicenciatures, la Facultat ofereix uns exigents i acadèmicament atractius estudis de grau i de Màster. Els professors i personal d'administració i serveis adscrits a la Facultat estem compromesos a treballar per mantenir-la i millorar-la com un centre d'excel·lència acadèmica.

La Facultat ha donat un pas decisiu en el seu objectiu d'internacionalització. Actualment s'imparteixen totalment en anglès dos graus (Economia, des del 2014, i Administració i Direcció d'Empreses, des del 2011) i la quasi totalitat dels Màsters i una proporció important d'assignatures dels altres graus. Aquests fets, juntament amb el nombre i sobretot el rigor creixent amb que els estudiants de mobilitat són acollits, distingeixen positivament a la Facultat en aquest aspecte.

Els Departaments i professors adscrits a la Facultat han consolidat i millorat els seus nivells de recerca, tant des d'un punt de vista individual com col·lectiu. Els alts estàndards científics adquirits han fet augmentar considerablement l'impacte dels seus articles de recerca en l'àmbit internacional.

Aquest lloc web és una eina fonamental per donar-vos informació detallada de tots els estudis que s'imparteixen a la Facultat, dels seus professors i de totes les activitats que s'hi desenvolupen. Però també és un instrument dinàmic i participatiu. Els membres de l'equip del deganat volem estar atents a les vostres demandes i suggeriments (dg.economia.empresa@uab.cat) per fer, entre tots, una Facultat encara millor.

Benvinguts!
 

Mapa del Web Inici Contactar
2018 Universitat Autònoma de Barcelona