A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet Campus Virtual Facebook Facebook
 LA FACULTAT    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIË ACAD╚MICA    RECERCA  
 Inici  La facultat  Junta de facultat 

La Junta de Facultat és l’òrgan col•legiat de govern de la Facultat de Psicologia i es compon de representants del personal acadèmic, del personal investigador en formació, dels estudiants i del personal d’administració i serveis de tots els ensenyaments i titulacions que s’hi imparteixen.

La Junta de Facultat està formada per:

  1. El degà o degana, que la presideix; el secretari o secretària de la Facultat, que també ho és de la Junta de Facultat; els vicedegans de la Facultat; els directors dels departaments adscrits a la Facultat; un representant de les direccions de les unitats departamentals no adscrites a la Facultat que imparteixen docència en el grau de Logopèdia; els coordinadors d’estudis de grau i de màster universitaris; un representant del Consell d’Estudiants de la Facultat; l’administrador o administradora de centre, i el gestor o gestora acadèmic. Aquests membres es descompten del còmput del seu col•lectiu corresponent.
  2. Són membres nats la totalitat del personal acadèmic de la Facultat amb vinculació permanent a la UAB. Al sector de professorat amb vinculació permanent li correspon el 51% dels membres de la Junta.
  3. Una representació del personal acadèmic sense vinculació permanent i del personal investigador en formació que imparteixen docència a la Facultat. Aquesta representació constitueix el 9 % dels  membres de la Junta.
  4. Una representació dels estudiants de totes les titulacions de la Facultat, que constitueixi el 30 % dels membres de la Junta.
  5. Una representació del personal d’administració i serveis del centre, que constitueixi el 10 % dels membres de la Junta.

Representants:

Professorat (Sector B) - Elecció 2016)
 

Melina Aparici
Ramón Cladellas
Jenny Cubells
Jorge Luis Mendez
Marisela Montenegro
Luz María Martínez
Marta Padros
Eva Parrado
Yago Ramis
Jesús Rojas
Sonia Sánchez
Clara SelvaEstudiants (Sector C) - Elecció 2017)
 

Saiko Allende
Jan Arañó
Carla Bautista
Paula Claver
Roger Esterlich
Cristina Fusté
Martí Llaurador
Jaume Martínez
Cristina Meseguer
Lídia Miranda
Marina Ollé
Maria Oliver
Laura Parente
Alba Perona
Carla Ruiz
Roger Salat
Pablo SánchezPAS (Sector D) - Elecció 2016)

Francisco Corujo
Antonio Chaves
Loida Ibars
Montserrat Reyes
Teresa Vergés

 

Inici Mapa del Web Contactar Sobre el web
2018 Universitat Aut˛noma de Barcelona