A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet Campus Virtual Imatge Twitter_plana principal
 LA FACULTAT    FUTURS ALUMNES    ESTUDIS    INFORMACIË ACAD╚MICA    MOBILITAT I INTERCANVI    RECERCA  
 Inici  La facultat  Govern  Elecciˇ degÓ o degana 2012 

Els òrgans de govern de la Facultat són la Junta de Facultat, la Junta Permanent, el degà o degana i l’equip de deganat.

La Facultat també compta amb els òrgans següents: els coordinadors d’estudis, la Junta Electoral de la Facultat i el Consell d’Estudiants de la Facultat.

La Junta Constituent de la nova Facultat d'Economia i Empresa va aprovar el Reglament de la Facultat el 19 de novembre de 2009 i el Consell de Govern el va ratificar el 2 de desembre de 2009. L'aplicació del nou Reglament és efectiva des del moment de la seva ratificació pel Consell de Govern.

Reglament de la Facultat d'Economia i Empresa  (. pdf)

DegÓ i Equip de Deganat
Coordinadors
Junta de Facultat
Altres ˛rgans
Eleccions Junta de Facultat 2013
Elecciˇ degÓ o degana 2015

Elecciˇ de degÓ o degana 2012


 
  • Termini de presentaciˇ de candidatures: del 18 al 29 de maig  de 2012. Les candidatures s'han de presentar per escrit al deganat (campus de Bellaterra). Els candidats a degÓ hauran de fer constar en la seva candidatura els membres del seu Equip de Deganat. Segons l'article 20.4 del Reglament de la Facultat, a mÚs del degÓ o degana i el secretari o secretÓria de la Facultat, hi haurÓ, com a mÝnim, un vicedegÓ o vicedegana d'Economia i Serveis, un vicedegÓ o vicedegana d'Afers Docents i AcadŔmics, un vicedegÓ o vicedegana de campus de Sabadell i un vicedegÓ o vicedegana d’Estudis de Postgrau.
  • En la sessiˇ extraordinÓria de la Junta de Facultat de 21 de juny de 2012 s'ha elegit com a degÓ al Dr. Jordi Massˇ Carreras  (Acords Junta .pdf)

Totes les reclamaciones previstes en el calendari electoral s'han d'adrešar per escrit a la Junta de Facultat i s'han de presentar al Deganat.

 

Mapa del Web Inici Contactar
2015 Universitat Aut˛noma de Barcelona