A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet Campus virtual Twitter Facebook
 LA FACULTAT    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIÓ ACADÈMICA    RECERCA  
 Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia  La facultat  Estudiants  Representants d'estudiants 
Consell d'Estudiants
 Representants d'Estudiants 
Associacions d'Estudiants
Edifici d'Estudiants

Representants d'estudiants


Assemblea de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

És una organització d'estudiants de caràcter assembleari de participació alternativa que pren les seves decisions al marge de les estructures ordinàries de govern de la Facultat. Els darrers anys, però, ha canalitzat les seves decisions participant a les eleccions d'estudiants i intervenint, quan li ha semblat pertinent, en els òrgans de representació ordinaris del centre.

En el conjunt de la UAB les activitats de les diverses assemblees es coordinen a través de la Coordinadora d'Assemblees de Facultat (CAF) i amb la resta d'universitats a la Plataforma Mobilitzadora en defensa d'una Universitat Pública.

http://apsuab.wordpress.com

 

 

Plataforma d'Estudiants de Facultat (PEF)

La Plataforma d'Estudiants va néixer el curs 2007-2008. És una organització d'estudiants de base ideològica ampla, interessada en participar de manera exigent i responsable en les estructures de govern de la Facultat a través dels mecanismes de representació democràtica formal. Els seus objectius són la defensa dels interessos dels estudiants i la millora del funcionament ordinari de la Facultat.

http://pefuab.blogspot.com

pefuab@gmail.com


 
Estudiants per una Política Activa (EPA)
 
Es tracta d'un col·lectiu que vol donar veu als estudiants de Ciències Polítiques i de Sociologia que es sentin identificats amb els valors d'esquerres i progressistes, i que defensin la participació activa als òrgans de la Facultat, així com al carrer. L'EPA és un espai democràtic de participació transversal, amb el propòsit de ser estable a llarg termini i basat en la llibertat, el diàleg i el respecte mutu.
 
http://epauab.wordpress.com
Inici Sobre el Web
2018 Universitat Autònoma de Barcelona