A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet Campus virtual Twitter Facebook
 LA FACULTAT    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIÓ ACADÈMICA    RECERCA  
 Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia  La facultat  Estudiants  Associacions d'estudiants 
Consell d'Estudiants
Representants d'Estudiants
 Associacions d'Estudiants 
Edifici d'Estudiants

REPOSOC

REPOSOC és un col·lectiu d'estudiants a la facultat de Polítiques i Sociologia que edita una revista que vol ser un fòrum de debat pels membres de la facultat.

REPOSOC neix amb la voluntat de crear un fòrum on els alumnes i els professors puguin debatre sobre qüestions relacionades amb la carrera. Es pot parlar de política internacional, de societat, d'immigració, d'economia, de tot el que tingui a veure amb política i sociologia bàsicament. També, sobre les polítiques de la facultat, i estem oberts a crítiques, que la gent digui què es pot millorar, com es pot fer. És bàsicament un fòrum de debat on la gent es pot expressar.

reposoc@gmail.com

 

UNANIMUN

UNANIMUN - Associació d'Estudiants per les Relacions Internacionals i els Models de les Nacions Unides és un grup d'alumnes i antics alumnes de la UAB amb un interès comú: l'àmbit internacional des d'una visió multidisciplinar. Els nostres membres provenen majoritàriament de les Ciències Polítiques i Econòmiques, però també comptem amb la participació d'estudiants de Dret, Sociologia, Comunicació, Traducció... i en general, tothom que vulgui donar a la seva trajectòria acadèmica o professional una vessant internacional.

L'associació va nèixer en un principi com a organitzadora dins la UAB de les delegacions que, any rera any, assisteixen al Model de NNUU que organitza la universitat nordamericana de Harvard. Així, hem assistit ja a Sharm al-Sheikh, Edimburgh, Beijing i Puebla, així com les participacions al model català, el C'MUN que organitza l'Associació Espanyola de les NNUU (AENU). Més enllà dels simulacres, UNANIMUN ha anat ampliant horitzonts dins el món universitari i ara podem dir que comptem ja amb un calendari d'activitats prou variat i atractiu.

Si voleu conéixer més sobre nosaltres, no dubteu en contactar-nos:

unanimun@uab.cat

www.unanimun.blogspot.com

 

Inici Sobre el Web
2018 Universitat Autònoma de Barcelona