A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet Campus Virtual Facebook Facebook
 LA FACULTAT    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIË ACAD╚MICA    RECERCA  
 Inici  La facultat  Estudiants  Associacions 
Els estudiants tenen representació a la Junta de Facultat, a les comissions delegades de la Junta i als departaments del centre. A banda, els estudiants també estan representats en els òrgans de govern de la UAB. Altres formes d'organització presents a la facultat i que estan dirigides pels mateixos estudiants són les associacions, els col·lectius i els grups assemblearis.
Representants a la Junta de Facultat
Representants al Claustre de la UAB
Representaciˇ als Departaments
 Associacions 
Delegats

Associacions


1. Assamblea de Psicologia

L’assemblea és una forma d’organització que es caracteritza per la seva horitzontalitat, és a dir, no hi ha  una jerarquia, ni líders, per tant tots els membres de l’assemblea tenen el mateix poder de decisió i intervenció, i tothom que hi participa ho fa a títol individual i pel fet de ser estudiant.
L’assemblea de facultat és el que els i les estudiants que hi participem volem que sigui. Per tant, no hi ha una ideologia definida, i les línies d’actuació, així com la manera d’organitzar-se, depèn únicament de la gent que hi treballa i la participació en l’assemblea.

És des d’aquest espai obert on defensem els interessos i les necessitats dels i les estudiants de tots els cursos de la facultat, tractant i debatent diferents temes, amb la voluntat d’arribar a un consens. Aquesta forma d’organitzar-se caracteritza la lluita estudiantil de tota la universitat Autònoma, de manera que ens coordinem amb la resta d’assemblees de facultat a través de reunions intercampus.

Des de l’assemblea es vol donar resposta a totes aquelles amenaces a l’educació pública i en concret als estudis de psicologia i logopèdia, però sobretot és generadora d’idees i propostes, per fer de la universitat un espai viu, obert, engrescador que, en front la competitivitat i el pensament únic, afavoreixi el pensament crític, el compromís i la participació. Ens trobem cada dilluns a 2/4 d’una, al local d’estudiants.


2. iPsych

Grup format per alumnes de la facultat de psicologia disposats a mostrar l'altre cara del món universitari. L'estudi i l'esforç estan bé, però desprès és necessari desconnectar i nosaltres oferim aquesta desconnexió. Organitzem festes, gimcanes per als nous i per als no tan nous, activitats de cohesió per a tota la facultat (sobretot en dies clau com sant Jordi, la castanyada, etc...) i sempre que es pot, fer una mica d’escàndol i d'espectacle, tot amb objectius psicoterapèutics.

3. Aiesec

AIESEC és l'organització sense ànim de lucre formada i gestionada íntegrament per joves professionals més gran del món, amb més de 100.000 membres en actiu en 125 països i territoris dels 5 continents. Fem possible que els estudiants puguin desenvolupar-se i créixer tant personal com professionalment a través dels nostres programes de pràctiques professionals i voluntariat internacional.

Inici Mapa del Web Contactar Sobre el web
2018 Universitat Aut˛noma de Barcelona