A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet Campus Virtual
 LA FACULTAT    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIË ACAD╚MICA    RECERCA  
 Inici  La facultat  Estudiants  Assemblea 

Els estudiants tenen representació a la Junta de Facultat, a les comissions delegades de la Junta i als departaments del centre. A banda, els estudiants també estan representats en els òrgans de govern de la UAB. Altres formes d'organització presents a la facultat i que estan dirigides pels mateixos estudiants són les associacions, els col·lectius i els grups assemblearis.

Representants a la Junta de Facultat
Representants al Claustre de la UAB
Representaciˇ als Departaments
 Assemblea 

L’assemblea és una forma d’organització que es caracteritza per la seva horitzontalitat, és a dir, no hi ha  una jerarquia, ni líders, per tant tots els membres de l’assemblea tenen el mateix poder de decisió i intervenció, i tothom que hi participa ho fa a títol individual i pel fet de ser estudiant.

L’assemblea de facultat és el que els i les estudiants que hi participem volem que sigui. Per tant, no hi ha una ideologia definida, i les línies d’actuació, així com la manera d’organitzar-se, depèn únicament de la gent que hi treballa i la participació en l’assemblea.

És des d’aquest espai obert on defensem els interessos i les necessitats dels i les estudiants de tots els cursos de la facultat, tractant i debatent diferents temes, amb la voluntat d’arribar a un consens. Aquesta forma d’organitzar-se caracteritza la lluita estudiantil de tota la universitat Autònoma, de manera que ens coordinem amb la resta d’assemblees de facultat a través de reunions intercampus.

Des de l’assemblea es vol donar resposta a totes aquelles amenaces a l’educació pública i en concret als estudis de psicologia i logopèdia, però sobretot és generadora d’idees i propostes, per fer de la universitat un espai viu, obert, engrescador que, en front la competitivitat i el pensament únic, afavoreixi el pensament crític, el compromís i la participació.

Ens trobem cada dilluns a 2/4 d’una, al local d’estudiants.

Entre totes i tots construïm l’assemblea!

Asemblea de Psicologia i Logopèdia.

Inici Mapa del Web Contactar Sobre el web
2015 Universitat Aut˛noma de Barcelona